Απείλησε με αποχώρηση

Επεισοδιακό το 1-1 της Ηλιούπολης απέναντι στην Προοδευτική.

Παιχνίδι με μεγάλη ένταση ήταν αυτό της Κυριακής (12/03) στην Ηλιούπολη μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Προοδευτικής (1-1). Οι Βυσσινί, άλλωστε, λίγο έλειψε να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο με αφορμή την απόφαση της Αντωνίου (Αχαΐας) αρχικά να δείξει σέντρα στο γκολ του Μάντιτς στο 82' και μετά από πιέσεις να το ακυρώσει ως οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι ως ένδειξη διαμαρτυρίας πήγαν στον πάγκο και έδειχναν αποφασισμένοι να μη γυρίσουν για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Εν τέλει μετά από διακοπή αρκετών λεπτών, γύρισαν και το ματς ολοκληρώθηκε στο 90'+10'.

Στο 14' ο Καπνίδης άνοιξε το σκορ για την Προοδευτική και το 1-1 διαμορφώθηκε με πέναλτι του Τριανταφυλλάκου στο 37' το οποίο κέρδισε ο Βάρκας από τον Καραργύρη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1-1
Σκόρερ: 37' πέν. Τριανταφυλλάκος - 13' σουτ Καπνίδης
Κόκκινη: 90'+6' Τριανταφυλλάκος

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Περιστερίδης, Ανδρέου, Ζιούλης, Μουριέλ, Κωστόπουλος (46' Μπαξεβάνος), Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Τριανταφυλλάκος, Βάρκας, Φελίπε (46' Άντο), Μπαστακός.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Νεκτάριος Πανταζής): Καραργύρης, Καρρίκι, Ομπάνορ (65' Πότσι), Νταβιώτης (46' Ευθυμίου), Φαζός, Παντελίδης (54' Μεγαρίτης), Νικόλης (60' Σινγκ), Μπόρχες, Παυλίδης, Μάντιτς, Καπνίδης (65' Γιόβιτς).

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)
Βοηθοί: Νάστος (Πρέβεζας / Λευκάδας), Πριόνας (Εύβοιας)

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2023 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep