Δυσκολεύτηκε η Athens Kallithea

Η Προοδευτική έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά οι Κυανόλευκοι επικράτησαν 1-0 στο Δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 έκαναν τη Δευτέρα (14/11) Προοδευτική και Athens Kallithea στο γήπεδο Ηλιούπολης. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι επικράτησαν 1-0, όμως με βάση τις ευκαιρίες των Βυσσινί, σίγουρα, το συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου δικαιούνταν κάτι καλύτερο από το ματς.

Η Προοδευτική ζήτησε πέναλτι στο 18' για ανατροπή του Γιαννιτσάνη από τον Στρέζο και το 0-1 διαμόρφωσε στο 35 ο Μασιέλ με πλασέ από πλάγια θέση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βυσσινί απείλησαν με τους Πίσσα (53', 84'), Νταβιώτη (79') και Ευθυμίου (87'), αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ATHENS KALLITHEA 0-1
Σκόρερ: 35' σουτ Μασιέλ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Μάγγος): Αστράς, Ποτουρίδης, Φαζός (74' Αλεξίου), Καρρίκι, Πίσσας, Σινγκ (74' Αγγελόπουλος), Μεγαρίτης (74' Θεοδωρίδης), Τσακίρης (66' Νταβιώτης), Παυλίδης, Ευθυμίου, Γιαννιτσάνης (24' λ.τρ. Πάβλας).

ATHENS KALLITHA (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Κύργιας, Ευαγγέλου, Ρέντζας (75' Μανθάτης), Βασιλούδης, Μπουλούλης, Λάσκαρης (60' Τσιντώνης), Νίλι (60' Μάλτσι), Μασιέλ, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (81' Δούμτσης).

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου, Ζούλης (Αχαΐας)

Media

Last modified onΔευτέρα, 14 Νοέμβριος 2022 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep