Deja vu για Πανσερραϊκό

Απίθανη πρόκριση των Λιονταριών στην παράταση (5-2) απέναντι στην Παναχαϊκή που κρατούσε το εισιτήριο ως το 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Συνηθισμένος να βγάζει... την ψυχή των οπαδών του είναι φέτος ο Πανσερραϊκός. Όπως έκανε στο Αιγάλεω, οπότε έφερε το ματς στα ίσα στο φινάλε και πήρε την πρόκριση στην παράταση, έτσι και την Τετάρτη (19/10) έπραξε το ίδιο απέναντι στην Παναχαϊκή και πανηγύρισε με 5-2 την κατάκτηση του εισιτηρίου για τους «16» του θεσμού!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41' με πέναλτι του Σαΐντ, αλλά οι Αχαιοί έκαναν την ανατροπή με γκολ των Μπουρλάκη (62'), Μυτίδη (65'). Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Σαΐντ, όμως συμβουλεύτηκε τον βοηθό και πήρε την απόφασή του πίσω. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες, αρκετά λεπτά διακοπής, με αποτέλεσμα ο ρέφερι να δώσει επιπλέον οκτώ λεπτά καθυστερήσεων και πολλές κίτρινες κάρτες. Έτσι, στο 90'+10' ο Τσελεπίδης με κεφαλιά έκανε το 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Η εξέλιξη αυτή έφερε την κατάρρευση της Παναχαϊκής στο έξτρα μισάωρο. Το 5-2 διαμόρφωσαν οι Μούργος (104, Κατσαντώνης (111'), Σοφιανός (115').

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (81′ Ζέρης), Παπάζογλου, Παντεκίδης (96′ Καρασαλίδης), Πεταυράκης, Νάτσος (81′ Σοφιανός), Σιόντης (45′ Ανάκογλου), Μούργος, Στίνα (69′ Κατσαντώνης), Κανίς, Σαΐντ (105+2′ Δημητρίου).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Τσιάρας (112′ Λινάρδος), Κωνσταντακόπουλος (112′ Σίλβα), Μπουρλάκης (80′ Χαντί), Κέρι (88′ Νιλτίνιο), Π. Καράκλαϊτς (60′ Ν. Καράκλαιτς), Αλεξόπουλος (45′ λ.τρ. Μυτίδης).

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Κορωνάς (Πειραιά), Φράγιος (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 19 Οκτώβριος 2022 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep