Πρόκριση Καλλιθέας, φωνές Βέροιας

Η Καλλιθέα νίκησε 1-0 τη Βέροια, με την ομάδα της Ημαθίας να έχει πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Επεισοδιακή πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου για την Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα νίκησε στη Νέα Σμύρνη τη Βέροια 1-0, σε ένα παιχνίδι που είχε αμφίρροπο φινάλε και πολλές φωνές για τη διαιτησία από πλευράς φιλοξενούμενων. Η Βασίλισσα του Βορρά φωνάζει για δύο πέναλτι και για ένα ακυρωθέν γκολ.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Παπαδόπουλος έκανε αρκετές σωτήριες αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο 44' τον ξεγέλασε η μπάλα σε σουτ του Σαντάνα και ο Βραζιλιάνος έκανε το 1-0. Η Βέροια στο 57' ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Μπουόλι, όμως ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) δεν είδε παράβαση και δύο λεπτά αργότερα ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Μπουκουβάλα.

Στο 79' ο Μασιέλ είχε σουτ στο δοκάρι και μαζί τη χαμένη ευκαιρία για να καθαρίσει η αθηναϊκή ομάδα το παιχνίδι. Στο 83' οι διαμαρτυρίες των Κυανέρυθρων συνεχίστηκαν, όταν ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυνομένου, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπελεβώνης είχε σουτ στο δοκάρι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Χατζηδίμπας, Μπουλούλης, Βασιλούδης, Σαντάντα (83' Νάτσης), Κυνηγόπουλος, Νίλι (74' Μάλτσι), Λουκίνας (83' Λάσκαρης), Μουνιέ (58' Μασιέλ).

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Περδίκης (86' Δεμηρτζόγλου), Στίκας, Μπούζας (54' Μπελεβώνης), Μπλέτσας (70' Ιωάννου), Ορφανίδης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Μπαλιάκας (Κοζάνης)

Η Βέροια εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας και ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του κ. Τσιμεντερίδη (Σ.Δ. Κοζάνης), στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με την Καλλιθέα, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο συγκεκριμένος ρέφερι με τις αποφάσεις του και τα σφυρίγματά του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αδίκησε την ομάδα μας και της στέρησε την δυνατότητα να “παλέψει” για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού. Αποκορύφωμα, δύο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και ένα γκολ που μας ακυρώθηκε ως οφσάιντ!

Για εμάς ο κ. Τσιμεντερίδης αποτελεί από εδώ και πέρα “κόκκινο πανί” και θα ζητήσουμε την εξαίρεσή του από τα αρμόδια όργανα, για τους αγώνες της ομάδας μας. Είναι πραγματικά ανεξήγητο το μίσος που βγάζει όταν “σφυρίζει” τη ΒΕΡΟΙΑ, κάτι που συμβαίνει όσες φορές τον συναντήσαμε τα τελευταία 5 χρόνια!

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ».

Last modified onΠέμπτη, 20 Οκτώβριος 2022 08:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep