Βγήκε η ψυχή του Πανσερραϊκού

Τα Λιοντάρια ισοφάρισαν στο 90'+4' το Αιγάλεω και πήραν την πρόκριση στην παράταση (2-1) με γκολ του Κανίς στο 108'.

Θύμα έκπληξης, δεδομένης της ετοιμότητας και των στόχων των δύο ομάδων, λίγο έλειψε να πέσει την Τετάρτη (05/10) στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ο Πανσερραϊκός. Το Αιγάλεω που δεν είχε φιλικά στα πόδια του προηγήθηκε στο 35' με τον Μπαστιάνο και ως το 94' έδειχνε ότι θα έπαιρνε εκείνο το εισιτήριο για την 5η φάση απέναντι στους φιλοξενούμενους που ήταν ανούσιοι. Ωστόσο, τα Λιοντάρια γύρισαν από την... κόλαση στον παράδεισο και πανηγύρισαν στο 108' την ανατροπή (2-1).

Συγκεκριμένα, στο 90'+4' ο Παπανικόλας ανέτρεψε τον Λιούμη και ο Σαΐντ με εκτέλεση πέναλτι οδήγησε τον αγώνα στην παράταση. Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 108' ο Χισάμ Κανίς και γλίτωσε τους Ερυθρόλευκους από τα χειρότερα.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Νικολακόπουλος (55' Πιαστόπουλος), Πεχλιβανόπουλος, Βλάχος, Παπανικόλας, Πολυχρόνης, Τσίτσαρης (95' Μπούσης), Βλαχομήτρος (77' Δημούτσος), Μπαστιάνος, Τσιλιγκίρης (87' Φουρλάνος), Κολλάς (87' Πατρινός).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Παπάζογλου, Καρασαλίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Νάτσος (83' Ανάκογλου), Σιόντης (60' Καραμπέρης), Μούργος (75' Λιούμης), Στίνα (60' Σοφιανός), Κανίς, Σαΐντ (96' Μασκανάκης).

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας), Σούζας (Αν. Αττικής)

Last modified onΤετάρτη, 05 Οκτώβριος 2022 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep