Ισόπαλοι Κηφισιά - Λεβαδειακός

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό ανάμεσα σε Κηφισιά και Λεβαδειακό.

Η Κηφισιά αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό (1-1) σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Βοιωτία, το απόγευμα της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου.

Η πίεση που άσκησε η Κηφισιά στον Λεβαδειακό μετά την ανάπαυλα μετατράπηκε σε γκολ στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, με σκόρερ τον Τεττέι. Μετά από βολέ του Μιχελή, ο Παυλάκης τσίμπησε την μπάλα με κεφαλιά και έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Κρητικό. Εκείνος -σε μια επίδειξη αλτρουισμού- δεν εκτέλεσε σε πρώτο χρόνο, αλλά προτίμησε να πασάρει στον Τεττέι, ο οποίος πλάσαρε προ κενής εστίας, ανοίγοντας το σκορ για την Κηφισιά.

Η αντίδραση του Λεβαδειακού ήταν άμεση αφού δύο λεπτά αργότερα (στο 67′) ήρθε η ισοφάριση από στατική φάση, με τον Τζημόπουλο να σηκώνεται ψηλότερα απ’ όλους -μετά από εκτέλεση φάουλ- και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι το φινάλε, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, δίχως όμως να καταφέρουν να τις εκμεταλλευτούν.

H Κηφισιά έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τον Γιαννιτσάνη (μυϊκό πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο) και τον Οικονομίδη (διάστρεμμα) να αποχωρούν πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Παυλάκης (70′ Τζέλη), Ντοριβάλ (88′ Σμπώκος), Οικονομίδης (48′ Γκότοβος), Καλλέργης (70′ Φερέιρα), Πρίτσας, Τεττέι, Γιαννιτσάνης (35′ Κρητικός).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς (61′ Σαμασά), Τσάπρας (46, Μουτίνιο), Λιάγκας, Τζημόπουλος (70′ Μπαχανάκ), Βήχος (70′ Παναγιώτου), Μεχία, Χάμοντ (70′ Νίκας), Νίλι (79′ Βλάχος), Λινάρδος (79′ Κονέ), Βρακάς (70′ Αραβίδης), Πολέτο (61′ Δούμτσιος).

Last modified onΤετάρτη, 20 Οκτώβριος 2021 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep