Φινάλε με νίκη

Τα Χανιά έκλεισαν με νίκη την τρέχουσα σεζόν των playoffs της Super League 2, επικρατώντας 2-0 του Διαγόρα χάρη στα γκολ των Σουντουρά και Μπραμπίγια. 

Η ομάδα των Χανίων πήρε κεφάλι στο σκορ στο 18'. Ο Σουντουρά έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ βρήκε δίχτυα, αφού προηγουμένως η μπάλα άλλαξε πορεία σε σώμα αμυνομένου και προσέκρουσε στο δοκάρι. Ο Διαγόρας που δεν κλείστηκε είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 42', οπότε ο Σμυρλής είχε σουτ στο δοκάρι.

Το τελικό σκορ διαμίορφωσε στο 64ο ο Μπραμπίγια με ωραίο σουτ, αξιοποιώντας στο έπακρο την εξαιρετική κάθετη του Κάρλος.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 18' Σουντουρά, 64' Μπραμπίγια

Δοκάρι: 42' Σμυρλής

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπίρης, Νίκολιτς (46' Αναστασόπουλος), Ζιούλης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας (70' Μυφτάρι), Κάρλος, Σουντουρά (63' Καρτσαμπάς), Μπραμπίγια (77' Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης (63' Διαμαντόπουλος), Κάσσος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης (70' Κοντογιάννης), Δημήτρουλας, Νάτσης, Καρατάσιος, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας (70' Χότζα), Τσιαντούλας (46' Μπαστακός), Κάκκο, Σμυρλής (60' Κοντοχρήστος), Γεωργίου.

Διαιτητής: Περράκης (Αθήνας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Φίλιος (Βοιωτίας)

Last modified onΤετάρτη, 19 Μάιος 2021 17:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep