Παραμονή Δόξας μέσω Πάτρας

Η Δόξα Δράμας νίκησε 2-1 στην Αγυιά την Παναχαϊκή και έμεινε αγωνιστικά στην κατηγορία.

Ήταν η μόνη που είχε κίνητρο και πέτυχε τον στόχο της, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις μίας τραγικής σεζόν. Η Δόξα Δράμας εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα της Παναχαϊκής στην Αγυιά, νίκησε 2-1 και έτσι έμεινε αγωνιστικά στην κατηγορία.

Η αναμέτρηση στην Αγυιά είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εξάλλου, οι Μαυραετοί έπαιζαν την ύπαρξή τους και ήθελαν αποτέλεσμα για να αποφύγουν την 11η θέση, η οποία βάσει προκήρυξης οδηγεί στον υποβιβασμό. Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά θύμιζε... φιλικό και ο Μπρους στο 17' έπιασε στον ύπνο τους φιλοξενούμενους. Από εκτέλεση κόρνερ του Μπάτροβιτς ο Αφρικανός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έστειλε τη Δόξα Δράμας κάτω από τη ζώνη.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από την άσπρη βούλα και έπειτα από ανατροπή του Κουτσιανικούλη από τον Μουστακόπουλο. Ο Μαυριάς με πέναλτι έκανε το 1-1 στο 32' και έφερε τους Ασπρόμαυρους πάνω από τη ζώνη. Φυσικά, οι Δραμινοί πανηγύριζαν ήδη για το 0-2 του ΟΦ Ιεράπετρας στην Άρτα...

Οι Μαυραετοί δεν ήθελαν να περιμένουν τα μαντάτα από την Άρτα και έτσι στο 57' ο Μαυριάς με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Κουτσιανικούλη και έκανε το 1-2. Με το αποτέλεσμα αυτό, άλλωστε, η Δόξα Δράμας έμενε στην κατηγορία ακόμα και αν ο Καραϊσκάκης κέρδιζε. Το ματς κύλησε σε ρυθμό φιλικού ως το φινάλε και έτσι οι Ασπρόμαυροι πέτυχαν τον στόχο της παραμονής.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 17' Μπρους - 32' πέν., 57' Μαυριάς,

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μπελεζάκης, Λαρέα, Μουστακόπουλος (65' Γιούσης), Μασούρας, Τσερούτι, Μπρους, Παπαδόπουλος (80' Σταμόπουλος), Σκεπετάρης, Μπάτροβιτς (46' Κόκας), Κουσκουνάς.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς (75' Μπελεβώνης), Μπολάκης, Άντερσον, Αγιώτης, Αγγελόπουλος (65' Μαρινάκης), Χάμοντ, Μενσά (88' Παπαϊωάννου), Κουτσιανικούλης, Κόντος (88' Μπαράνκο), Μαυριάς.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αργολίδας), Νιδριώτης (Αθήνας)

Last modified onΤρίτη, 18 Μάιος 2021 17:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep