Χάπι εντ με τριάρα

Τα Τρίκαλα νίκησαν εντός έδρας 3-1 τον Απόλλωνα Λάρισας και εξασφάλισαν την παραμονή τους στη Super League 2, δίνοντας  χάπι εντ στην τρέχουσα σεζόν.

Ηθελαν μόνο τη νίκη για να μην εξαρτώνται από τις άλλες ομάδες και να «σφραγίσουν» την παραμονή τους στη Super League 2. Τα Τρίκαλα νίκησαν 3-1 τον Απόλλωνα Λάρισας, έδωσαν χάπι εντ στην τρέχουσα σεζόν, ενώ και η επόμενη θα τα βρει στη δεύτερη κατηγορία. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το πρώτο μισάωρο του ματς κυριεύτηκαν από το άγχος να βρουν το γρήγορο γκολ και άφηναν τις προσπάθειές τους ημιτελείς.

Το βρήκαν στο 40ό λεπτό με την προβολή του Σταματή, μετά από τη σέντρα του Νιάρου κι ενώ ο Αστράς μέχρι εκείνο το σημείο έδειχνε ανίκητος, βγάζοντας όλες τις προσπάθειες του ΑΟΤ.

Ο Απόλλων ισοφάρισε άμεσα. Το έκανε στο 42ο λεπτό με τον Τασιούλη, ο οποίος έπιασε το... ξερό σουτ και νίκησε τον Περλιέσι. 

Αλλά ήταν τα Τρίκαλα που πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα. Στο 44' ο Σκούπρας έκανε χέρι, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, το οποίος εκτέλεσε ο Ριζογιάννης για το 2-1.

Ο Πέλκας είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Δίχτυα βρήκε ο Ευθυμίου, ο οποίος έψαχνε απεγνωσμένα το γκολ και το πέτυχε στο 79ο λεπτό με συρτό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 40' Σταματής, 44' πέν. Ριζογιάννης, 79' Ευθυμίου - 42' Τασιούλης

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Νιάρος, Τάχατος (46′ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης (88′ Ντιαλόσι), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (73′ Ζησόπουλος), Πέλκας (56′ Σιλβάνο), Πιαστόπουλος, Ευθυμίου (88′ Κλεμέντε).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Γεωργακόπουλος, Καλούσης (38′ λ.τ Ενγκό), Καμπέρης, Σκούπρα, Μπαλογιάννης (73′ Ντα Κάμπο), Μπάλλας (46′ Λίταινας), Λουκάς, Χατζής, Παυλής, Τασιούλης (76′ Αθανασιάδης).

Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθήνας)
Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής), Τσολακίδης (Αθήνας)

Last modified onΤρίτη, 18 Μάιος 2021 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep