Άξιος της μοίρας του ο Καραϊσκάκης

Ο υποβιβασμένος ΟΦ Ιεράπετρας έτρωγε σίδερα, διέσυρε 3-0 τον Καραϊσκάκη στην Άρτα και τον πήρε μαζί του στον αγωνιστικό υποβιβασμό.

Οι καιρικές συνθήκες στην Άρτα και η υψηλή θερμοκρασία φαίνεται ότι... έριξαν σε λήθαργο τον Καραϊσκάκη. Οι Πράσινοι ήθελαν νίκη σε βάρος του ΟΦ Ιεράπετρας και στραβοπάτημα ενός εκ των Δόξας Δράμας, Τρικάλων, όμως δεν έγινε τίποτα από τα δύο. Και αν οι νίκες των Μαυραετών και του ΑΟΤ ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες, η ομάδα της Άρτας όχι μόνο δεν έκανε το αυτονόητο, αλλά διασύρθηκε με 0-3! Έτσι, αγωνιστικά υποβιβάστηκε και περιμένει το σωσίβιο της αναδιάρθρωσης.

Οι φιλοξενούμενοι υποβιβασμένοι αγωνιστικά, μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 6' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα. Σε εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη ο Χουάντερσον επενέβη και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, γλυτώνοντας την ομάδα του από το γκολ. Οι ποδοσφαιριστές του Καραϊσκάκη Άρτας συνέχισαν να δείχνουν κοιμισμένοι. Δεν αφυπνίστηκαν ούτε στο 30', οπότε ο Μπεκατώρος έσωσε πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Γκίνη και ένα λεπτό μετά βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Ο Χιντζίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκίνη με κεφαλιά νίκησε τον Χουάντερσον. Το 0-2 ήρθε στο 36' με κεφαλιά του πρώην επιθετικού του Καραϊσκάκη, Κούστα έπειτα από σέντρα του Φουάση. Μόνη αντίδραση των Πράσινων η άστοχη κεφαλιά του Ρούνεϊ στο 39' και η απόκρουση του Μανουσάκη στο 40' όταν ο Κούστα λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ.

Το δεύτερο ημίχρονο στο ίδιο μοτίβο. Ο ΟΦ Ιεράπετρας συνέχιζε να είναι κυρίαρχος και ο Καραϊσκάκης έδειχνε να έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Μάλιστα, όταν οι Πράσινοι ενημερώθηκαν ότι η Δόξα Δράμας είχε πάρει το προβάδισμα στην Πάτρα, δέχτηκαν και τρίτο γκολ από τον νεοεισελθόντα Τσιλιγγίρη.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 31' Γκίνη, 36' Κούστα, 61' Τσιλιγγίρης.
Δοκάρι: 6' Χιντζίδης

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος (46' Λουίς Φελίπε), Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας, Λόβριτς (82' Γαλεάδης), Μπρέμπος, Ναζίμ, Δούμτσιος (72' Τσούτσης), Κορέλας (46' Ρουμπάνγκουκα), Ρούνεϊ (72' Μαύρου).

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Μανουσάκης, Καψάλης (71' Πριόνας), Χιντζίδης, Σμίλτος, Ζήσης, Λεμονής (86' Κοτόπουλος), Φουάσης (86' Παπαδάκης), Γκίνη, Κούστα (71' Ντάλα Κόστα), Ντούνης (60' Τσιλιγγίρης), Βουό.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Δέτση (Αθήνας)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep