Πρωτιά Λεβαδειακού λόγω... άμυνας!

Ο Λεβαδειακός νίκησε 3-0 τα Χανιά και ανέβηκε στην κορυφή υπερτερώντας του Ιωνικού με καλύτερη άμυνα!

Σε... διαγωνισμό γκολ μετέτρεψαν Λεβαδειακός και Ιωνικός την 4η στροφή των πλέι οφ της Super League 2. Πριν τα παιχνίδια τους οι Βοιωτοί είχαν 39 τέρματα ενεργητικό έναντι 37 των Νικαιωτών, οι οποίοι, όμως έγιναν... πολυβόλα στη Ρόδο και σημείωσαν 5 τέρματα. Ωστόσο, η πρωτιά, τουλάχιστον προσωρινά, πήγε στους Πράσινους χάρη στη νίκη τους με 3-0 απέναντι στα Χανιά! 

Οι δύο ομάδες έχουν την ίδια επίθεση με 42 τέρματα, αλλά ο Λεβαδειακός έχει καλύτερη άμυνα (15 έναντι 28 του Ιωνικού). Έτσι, θα πάει στα Πηγάδια για τον απόλυτο τελικό και με στόχο να διατηρηθεί στο ρετιρέ, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Ενομό, ο οποίος βγήκε από δεξιά, έκανε το σουτ. Μπορεί αυτό να μην έμοιαζε τόσο επικίνδυνο, αλλά ο Κουτζαβασίλης με απίθανο τρόπο έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και έδωσε στην μπάλα ώθηση προς τα δίχτυα. Χωρίς να είναι ξεκάθαρο, ωστόσο, αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή από την κάμερα τηλεοπτικής μετάδοσης. 

Στο 61ο λεπτό ο Αλφρέδο Μεχία με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ με το δεξί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Το τελικό σκορ (3-0) διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό του επιπλέον χρόνου ο Λιάγκας με απίθανο γκολ με τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι. 

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 26' Ενομό, 61' Μεχία, 90'+1' Λιάγκας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος (46′ Καραχάλιος), Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (64′ Κονέ), Μεχία, Ενομό (85′ Κωστή), Πόλετο, Συμελίδης (64′ Μαρίνος), Μπιανκόνι (46′ Μυτίδης).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ζιούλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Καρτσαμπάς (59' Πλέγας), Παναγιωτούδης (66' Κάρλος), Τριανταφυλλάκος (66' Μπραμπίγια), Κάσσος, Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος (66' Σουντουρά).

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Απτόσογλου (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 16 Μάιος 2021 17:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep