Ο Κλάους «κλείδωσε» παραμονή

Το 2-2 του Απόλλωνα Λάρισας με τον Καραϊσκάκη Άρτας έσωσε τους Θεσσαλούς. Τι χρειάζονται οι Αρτινοί για να αποφύγουν την 11η θέση.

Δραματική εξέλιξη είχε το παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Καραϊσκάκη Άρτας το Σάββατο (15/05) για την 4η στροφή των πλέι άουτ. Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε λίγα λεπτά, στο φινάλε έκαναν την ανατροπή και κρατούσαν στα χέρια τους το τρίποντο, όμως ο Αθανασιάδης στο 88' διαμόρφωσε το 2-2.

Με το αποτέλεσμα αυτό η θεσσαλική ομάδα απέφυγε οριστικά την 11η θέση. Όσο για τους Αρτινούς; Υπερισχύουν σε ισοβαθμίες των Τρικάλων και του Καραϊσκάκη Άρτας. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν νίκη κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας στην αυλαία και να μην επικρατήσει κάποιος εκ των ΑΟΤ, Μαυραετών. Ακόμα, όμως και αν ο Καραϊσκάκης αναδειχτεί ισόπαλος με τον ΟΦΙ και η Δόξα Δράμας ηττηθεί στην Πάτρα, θα βρεθεί πάνω από τη ζώνη.

Οι Θεσσαλοί γνώριζαν ότι αρκούνταν και στον πόντο για να αφήσουν τους Πράσινους πέντε βαθμούς πίσω και να οριστικοποιήσουν την αποφυγή της 11ης θέσης. Κόντρα στον Καραϊσκάκη που ήταν ανεβασμένος είχαν να αντιπαρατάξουν αποστολή 16 ποδοσφαιριστών. Παρόλα αυτά πήραν το προβάδισμα με τον Σέχου στο 32' έπειτα από λάθος της άμυνας. Ο νεαρός επιθετικός είχε βρει δίχτυα και στο προηγούμενο ματς κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Οι φιλοξενούμενοι στο 30' είχαν χάσει λόγω τραυματισμού τον Θεολόγου και στο 44' ο Απόλλων έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Ντα Κάμπο. Ωστόσο, ο Χουάντερσον έσωσε την εστία του. Το ίδιο έπραξε και στο 56' σε σουτ του Μπαλογιάννη. Το 1-1 ήρθε από τον Λόβριτς στο 83' και η ανατροπή έγινε στο 86' από τον Ρούνεϊ. Τη... μπουκιά από το στόμα, όμως πήρε ο Αθανασιάδης στο 88' και έσωσε τη σεζόν για τον Απόλλωνα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 32' Σέχου, 88' Αθανασιάδης - 83' Λόβριτς, 86' Ρούνεϊ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Σκούπρα (70' Γεωργακόπουλος), Καρρίκι, Καμπέρης, Λουκάς, Μπάλλας, Τασιούλης (70' Χατζής), Ντα Κάμπο, Γιάκος, Σέχου (42' λ.τρ. Μπαλογιάννης), Αθανασιάδης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Χατζηδίμπας, Τάμπας, Θεολόγου (30' λ.τρ. Ρουμπάνγκουκα, 74' Φετεινίδης), Κορέλας, Ναζίμ, Μπεκατώρος (74' Μαύρου), Λόβριτς, Λουίς Φελίπε, Δούμτσιος, Ρούνεϊ.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Χατζηνάκος (Δράμας), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Last modified onΣάββατο, 15 Μάιος 2021 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep