Στα «σχοινιά» ΑΟΤ και Δόξα

Τα Τρίκαλα και η Δόξα έμειναν στο 1-1 και βρίσκονται στα σχοινιά, θέλοντας τη νίκη τελευταία αγωνιστική για ν' αποφύγουν τον υποβιβασμό στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Στα σχοινιά βρίσκονται Τρίκαλα και Δόξα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των playouts, καθώς θέλουν μόνο τη νίκη για να είναι ξένοιαστες ότι και την επόμενη σεζόν θα βρίσκονται στη δεύτερη κατηγορία. Το κακό για τις δύο ομάδες είναι ότι αμφότερες μειονεκτούν σε διπλή ισοβαθμία με τον Καραϊσκάκη. Ωστόσο, αν ο τελευταίος νικήσει στην αυλαία και ο ΑΟΤ με τη Δόξα Δράμας ισοβαθμίσουν στους 26 πόντους, τότε 11οι θα είναι οι Μαυραετοί. Και αυτό γιατί στα μεταξύ τους παιχνίδια τα Τρίκαλα έχουν τέρματα 4-2.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 επί θεσσαλικού εδάφους. Οι «Μαυραετοί» άνοιξαν το σκορ με τον Μαυριά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, καθώς ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε την αργή αντίδραση του Περλιέσι.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (48') με τον Σταματή, ο οποίος είχε ευκαιρίες να δώσει και το προβάδισμα στον ΑΟΤ. Δεν τα κατάφερε, ωστόσο, και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 48' Σταματής / 45+2' Μαυριάς

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Βασίλης Καλογιάννης): Περλιέσι, Νιάρος, Τάχατος (46′ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (90+1′ Σιλβάνο), Πέλκας (90+1′ Ζώγκος), Πιαστόπουλος, Ευθυμίου.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Παρασκευάς, Παπαργυρίου, Χάμοντ, Μενσά, Κουκόλης (70′ λ.τ Αγιώτης), Άντερσον, Μπελεβώνης (81′ Κόντος), Φυτόπουλος (90+2′ Μπαράνκο), Αγγελόπουλος, Μαυριάς.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Σακκάς (Θεσσαλίας)

Last modified onΣάββατο, 15 Μάιος 2021 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep