Στο -2 από τα μπαράζ ο Εργοτέλης!

Ο Εργοτέλης νίκησε 2-0 τα Χανιά και βρίσκεται στο -2 από τη 2η θέση, στο -3 από την πρώτη, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος των play off.

Μετά το εντυπωσιακό «διπλό» επί του Λεβαδειακού, ο Εργοτέλης νίκησε και τα Χανιά, για την 3η αγωνιστική των play off, και δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος βρίσκεται στο -2 από τη 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ και στο -3 από την κορυφή που οδηγεί σε απευθείας προβιβασμό. Τρίτη διαδοχική επικράτηση στο μίνι πρωτάθλημα για την ομάδα του Ηρακλείου. Και μαθηματικά έχασε την άνοδο η ομάδα των Χανίων.

Ύστερα από ένα πολύ κακό 25λεπτο, το οποίο δεν είχε ούτε ρυθμού ούτε φάσεις, ο Μανουσάκης απείλησε δύο φορές την εστία των Χανίων, αρχικά στο 27' και ακολούθως στο 29'. Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως χάθηκε στο 33', όταν ο Μπουτσάκης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα από την περιοχή, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα αφού χτύπησε το οριζόντιο πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό έγινε μια φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Διαμαντόπουλος πέταξε τη μπάλα μπροστά για τον Βασιλόγιαννη, ο οποίος σκόραρε, αλλά με απόφαση του β' βοηθού ο μεσοεπιθετικός των Χανίων καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ. Η απόφαση ήταν λανθασμένη, όμως, διότι τον Βασιλόγιαννη κάλυπτε ο Μαζουλουξής. Στο 42' ο Εργοτέλης στάθηκε τυχερός και άνοιξε το σκορ. Ο Σερβιλάκης εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, η μπάλα χτύπησε τυχαία στο πόδι του Κόλα, ο οποίος σκόραρε από κοντά (1-0).

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε τέσσερις αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, αλλά μόλις τρία λεπτά μετά τη σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου ήρθε το 2-0 για τον Εργοτέλη. Ο Μανουσάκης στάθηκε απίστευτα τυχερός κερδίζοντας απανωτές κόντρες, βρέθηκε απέναντι από τον Κουτζαβασίλη, έσκαψε τη μπάλα και σκόραρε στο 48'. Στο 76' ο διαιτητής Αγγελάκης καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κουτζαβασίλη στον Μπουρσέλη. Ο Κόνραντ που ανέλαβε την εκτέλεση, στο 77', είδε τον Κουτζαβασίλη να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

Στα λεπτά που ακολούθησαν οι δύο ομάδες έκαναν τελικές, όπως στο 87', όταν η κεφαλιά του Σουντουρά χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε άουτ.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 42' Κόλα, 48' Μανουσάκης
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 77' Κόνραντ
ΔΟΚΑΡΙ: 33' Μπουτσάκης, 87' Σουντουρά

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κόλα, Σερβιλάκης (90'+1' Ντουμάνης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουρσέλης, Πέιος, Τσέλιος (60' Αμπντουλαχί), Μπουτσάκης (73' Κωστανάσιος), Μανουσάκης (73' Κατσούρρι), Πατρινός (61' Κόνραντ).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κάσσος (46' Νίκολιτς), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Παναγιωτούδης (46' Πλέγας), Κάρλος (80' Γκίνο), Τριανταφυλλάκος (46' Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (46' Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθήνας), Κουφός (Μακεδονίας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ξάνθη 48
..............................
2. Λεβαδειακός 47
..............................
3. Ιωνικός 47
4. Εργοτέλης 45
5. Χανιά 39
6. Διαγόρας 30

Last modified onΚυριακή, 09 Μάιος 2021 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep