Έμπλεξαν τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα γνώρισαν την ήττα (2-1) στην Αγυιά από την Παναχαϊκή και μπήκαν σε περιπέτειες, καθώς ο Καραϊσκάκης μείωσε στους δύο βαθμούς. Δοκάρι στο 90+3' ο Σταματής. 

Η Παναχαϊκή υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/5) τα Τρίκαλα και πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 2-1. Ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 13ο λεπτό, ενώ ο Μπάτροβιτς με φανταστική εκτέλεση φάουλ στο 20ό λεπτό έκανε το 2-0.

Ο Σταματής με διπλή προσπάθεια μείωσε σε 2-1 για τη θεσσαλική ομάδα στο 35ο λεπτό, ενώ ο ίδιος έχασε σπουδαία ευκαιρία για ισοφάριση στο 90+3' καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Τα Τρίκαλα έμπλεξαν, καθώς ο Καραϊσκάκης μείωσε στους δύο βαθμούς. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 13' Παπαδόπουλος, 20' Μπάτροβιτς / 35' Σταματής

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πάνος (59′ Τσερούτι), Λαρέα, Μπρους, Αργυρόπουλος (59′ Μουστακόπουλος), Ανάκογλου (80′ Σκεπετάρης), Παπαδόπουλος (59′ Γιούσης), Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Μασούρας.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Βασίλης Καλογιάννης):Περλιέσι, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Πέλκας, Τάχατος, Ευθυμίου (68′ Πανίδης), Νιάρος, Κεχαγιάς (23′ Σουλιώτης), Ντιαλόσι (62′ Παπαγεωργίου), Κλεμέντε (23′ Πιαστόπουλος), Σταματής.

Διαιτητής: Περράκης (Αθήνας)

Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Κάλλης (Αν. Αττικής)

Last modified onΣάββατο, 08 Μάιος 2021 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep