Υποβιβάστηκε αγωνιστικά ο ΟΦΙ

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας και τον υποβίβασε αγωνιστικά.

Σε θέση αγωνιστικού υποβιβασμού θα τερματίσει ο ΟΦ Ιεράπετρας μετά την ήττα του (1-0) από τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη. Οι Κρητικοί ελπίζουν στην παραμονή τους μόνο μέσω αναδιάρθρωσης, ενώ οι Θεσσαλοί έπειτα από τα αποτελέσματα του Σαββάτου απέχουν 5 πόντους από την 11η θέση δύο στροφές πριν το φινάλε.

Ο Απόλλων Λάρισας κρατούσε την τύχη στα χέρια του και ήθελε το τρίποντο για να αγκαλιάσει τον στόχο της αποφυγής της 11ης θέσης. Οι Κρητικοί από την άλλη πλευρά γνώριζαν ότι είχαν πολύ μικρές πιθανότητες να τερματίσουν σε θέση παραμονής. Το έργο τους έγινε ακόμα πιο δύσκολο πολύ νωρίς στο ματς. Στο 6' από σέντρα του Ντα Κάμπο ο Σέχου με κεφαλιά πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα με τους Θεσσαλούς. Ο ΟΦΙ μετά το 20λεπτο ανέβασε την απόδοσή του και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ. Ωστόσο, ο Βουό σε δύο περιπτώσεις (21', 45') δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αστρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την προσπάθεια να φέρουν το ματς στα ίσα και από το 61' είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Βαγγέλη Μόρα. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός παρατηρήθηκε για φάουλ και πήρε δεύτερη κίτρινη λόγω διαμαρτυρίας. Παρόλα αυτά ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό και να επιστρέψει στις νίκες.

Στο 87' αποβλήθηκε και ο Κούστα για τον ΟΦΙ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Βουό έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 6' Σέχου
Κόκκινη: 61' Μόρας - 87' Κούστα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρα, Μπαλογιάννης (84' Γκουντρουμπής), Μπάλλας, Ντα Κάμπο (59' Γεωργακόπουλος), Λουκάς, Γιάκος, Σέχου (53' Τασιούλης), Αθανασιάδης.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Παπαδόπουλος, Καψάλης (67' Πριόνας), Περδίκης, Ζήσης (46' Χιντζίδης), Χατζητερζόγλου, Λεμονής, Φουάσης (77' Τσιλιγγίρης), Γκίνη (77' Αρναούτογλου), Μπαράτα (70' Ντούνης), Κούστα, Βουό.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 08 Μάιος 2021 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep