Έβαλε «φωτιά» ο Καραϊσκάκης

Ο Καραϊσκάκης νίκησε 4-2 εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας με ανατροπή και έβαλε «φωτιά» στα play out.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Καραϊσκάκης στη Δράμα κόντρα στη Δόξα. Οι Αρτινοί βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά με τρία γκολ στο 80', στο 81' και στο 84' επικράτησαν τελικά 2-4 για την 3η αγωνιστική και έβαλαν «φωτιά» στα play out.

Η Δόξα Δράμας άνοιξε το σκορ στο 23' με κοντινό σουτ του Σαμπανίδη και με αυτό το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν μπει καλύτερα στο ματς και είχαν χάσει σημαντική ευκαιρία για να σκοράρουν στο 7' με το σουτ του Ναζίμ.

Οι Αρτινοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60' με τον κορυφαίο τους παίκτη μέχρι εκείνη την ώρα, Ναζίμ, με κεφαλιά από σέντρα του Δούμτσιου. Στο 71' ωστόσο οι Μαυραετοί ξαναπήραν το προβάδισμα. Ο Κόντος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Θεολόγου με κεφαλιά σημείωσε αυτογκόλ για το 2-1.

Όλα τα λεφτά ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 79' ο Μπρέμπος αντικατέστησε τον Μπεκατώρο και στο αμέσως επόμενο λεπτό έγραψε το 2-2 με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 81' ο Ρούνεϊ από σέντρα του Μπρέμπου έγραψε το 2-3 και το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 84' ο Δούμτσιος, που έφυγε στην κόντρα, πέρασε τον Ηλιάδη και βρήκε δίχτυα.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 23' Σαμπανίδης, 72' αυτ. Θεολόγου - 60' Ναζίμ, 80' Μπρέμπος, 81' Ρούνεϊ, 84' Δούμτσιος

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Μπελεβώνης (82' Μαρινάκης), Άντερσον, Κουκόλης, Παρασκευάς, Πινδώνης (85' Μπαράνκο), Αγγελόπουλος (66' Παπαϊωάννου), Μενσά (66' Κόντος), Φυτόπουλος (46' Παπαργυρίου), Μαυριάς, Σαμπανίδης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Τάμπας (37' Φετεινίδης), Μπεκατώρος (79' Mπρέμπος), Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Ρουμπάνγκουκα (37' Κορέλας), Ναζίμ, Λόβριτς, Δούμτσιος, Μαύρου (67' Λουίς Φελίπε), Βανκεβάι.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Πάτρας (Μακεδονίας)

Last modified onΤρίτη, 11 Μάιος 2021 17:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep