Άλωσε τη Λιβαδειά ο Εργοτέλης

Με εύστοχο πέναλτι του Μανουσάκη ο Εργοτέλης νίκησε 0-1 τον Λεβαδειακού και έκανε... άνω κάτω τα play off.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Εργοτέλη επί του Λεβαδειακού. Οι Κρητικοί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανουσάκη στο 74' απέδρασαν με 0-1 από τη Βοιωτία και έβαλαν... φωτιά στα play off μετά από δύο αγωνιστικές, τρεις πριν από το τέλος. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη βρίσκεται στο -5 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό, στο -3 από τη δεύτερη Ξάνθη, στο -2 από τον τέταρτο Λεβαδειακό.

Ύστερα από ένα πρώτο 20λεπτο χωρίς ευκαιρίες, στο 21' ο Νίκας έκανε το σουτ και ο Κατσιμήτρος έπεσε και μπλόκαρε. Ο Εργοτέλης απάντησε έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Κόνραντ βρέθηκε στην περιοχή του Λεβαδειακού, έκανε το σουτ από αριστερά αλλά αστόχησε. Οι Βοιωτοί συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες. Στο 40' ο Μπιανκόνι νικήθηκε από τον Κατσιμήτρο από θέση τετ α τετ, ενώ το ίδιο ακριβώς έγινε στο 45'+2' με τον Μεχία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης ανέβασε την απόδοσή του, απείλησε στο 56' με τον Τσέλιο και στο 58' με τον Μπουτσάκη, με τον Λεβαδειακό να απαντά στο 64', με το πολύ καλό σουτ του Πολέτο που οδήγησε τον Κατσιμήτρο στο να διώξει σε κόρνερ.

Στο 67' ο Μπουρσέλης με φάουλ και στο 71' με σουτ έφτασε σε τελικές χωρίς να σκοράρει, ώσπου στο 73' ο Μαρίνος ανέτρεψε τον Μπουτσάκη. Στο 74' ο πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη, Μανουσάκης, ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 0-1, που έμεινε μέχρι τέλους. 

ΣΚΟΡΕΡ: 74' πεν. Μανουσάκης

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία (75' Τζιώρας), Κονέ (63' Κωστή), Νίλι, Πολέτο, Συμελίδης (55' Μαρίνος), Μπιανκόνι (75' Μυτίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (63' Κατσούρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Μπουρσέλης, Πέιος, Τσέλιος (69' Αμπντουλαχί), Μπουτσάκης (79' Κοκκίνης), Μανουσάκης, Κόνραντ (63' Πατρινός).

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Παγουρτζής (Πειραιά)

Last modified onΤετάρτη, 05 Μάιος 2021 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep