Έβαλε «φωτιά» με Καπνίδη!

Η Ξάνθη νίκησε (0-1) στη Ρόδο το Διαγόρα με το γκολ του Καπνίδη και σε συνδυασμό με τις ήττες των Ιωνικού και Λεβαδειακού πέρασε δεύτερη, βάζοντας «φωτιά» στη μάχη ανόδου.

 

Η Ξάνθη έκανε το χρέος της, νίκησε εκτός έδρας (0-1) το Διαγόρα και εκμεταλλεύτηκε τα «δώρα» που της έστειλαν οι δύο ομάδες της Κρήτης (τα Χανιά νίκησαν εντός έδρας τον Ιωνικό και ο Εργοτέλης εκτός έδρας το Λεβαδειακό).

Η ομάδα της Θράκης πέρασε από τη Ρόδο με το γκολ του Καπνίδη, ο οποίος είχε περάσε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Στο 74' ο Τάτος γέμισε και ο πρώην φορ του Άρη με εξαιρετική, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μπίντση.

Η Ξάνθη έτσι προσπέρασε την ομάδα της Βοιωτίας, ανέβηκε στη δεύτερη θέση και βρίσκεται σε απόσταση δύο βαθμών από εκείνη της Νίκαιας, η οποία συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Δημήτρουλα, ενώ ο Γεωργίου ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για τη φιλοξενούμενη άμυνα στο πρώτο μέρος.

Η Ξάνθη είχε την κατοχή, ο Τάτος κυκλοφορούσε την μπάλα, δεν μπορούσε όμως η ομάδα της Θράκης να λύσει το γόρδιο δεσμό της νησιωτικής. Μέχρι που εμφανίστηκε ο Καπνίδης...

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 74' Καπνίδης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Δημήτρουλας (85′ Τσιαντούλας), Κωστούλας (77′ Αλάεθ), Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (68′ Λινάρδος), Σμυρλής (68′ Νάτσης), Γεωργίου (77′ Κονέ), Μπαστακός.

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Πέτροβιτς (66′ Σιατραβάνης), Τζούρμαν (66′ Ντίνας), Τσαμούρης (46′ Καπνίδης), Μπριλάντε, Δημούτσος (46′ Παντελιάδης), Τάτος, Βέρκερ, Θ. Παπάζογλου, Μικελτάντζε (78′ Έμπερτ).

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

 

Last modified onΤετάρτη, 05 Μάιος 2021 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep