Νέο χαστούκι με... αυτογκόλ

Τα Χανιά υποχρεώσαν τον Ιωνικό στη 2η διαδοχική του ήττα (1-0) στα πλέι οφ και έβαλαν φωτιά στη βαθμολογία.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Ιωνικό στα πλέι οφ. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ήθελε την Τετάρτη (05/05) να βγάλει αντίδραση κόντρα στα Χανιά, όμως δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία στα Περιβόλια. Η ήττα με 1-0 από τους Κρητικούς κράτησε μεν τους Κυανόλεκους στην 1η θέση, όμως η διαφορά από τη 2η θέση και την Ξάνθη μειώθηκε στους 2 πόντους.

Τα Χανιά που πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα μείωσαν την απόσταση από τη 2η θέση στους έξι βαθμούς και διατηρούν, έστω και λίγες, ελπίδες για το πλασάρισμα σε τροχιά μπαράζ.

Οι γηπεδούχοι είχαν μόνο μαθηματικές πιθανότητες για να πλασαριστούν στη 2η θέση και μπήκαν δυνατά στο ματς. Έφτασαν σε τελικές προσπάθειες με τους Βασιλόγιαννη (1'), Διαμαντόπουλο (11'). Ο Ιωνικός από την πλευρά του κλήθηκε να βγάλει αντίδραση έπειτα από την ήττα από τον Λεβαδειακό και ισορρόπησε γρήγορα. Ο Ματσούκας στο 25' και το 32' είχε σουτ με καλές προϋποθέσεις, όμως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους.

Στο 39' από σέντρα του Δημητριάδη ο Κάρλος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας, έπιασε την κεφαλιά και ο Αναγνωστόπουλος με εντυπωσιακή απόκρουση έσωσε την εστία του. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν από στατική φάση στο 45'. Από εκτέλεση κόρνερ του Ρόλε και διαδοχικές κεφαλιές των Κοτσώνη, Ομάρ ο Μάναλης από το μισό μέτρο δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και να τη στείλει στα δίχτυα. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τον Ιωνικό να έχει την κατοχή της μπάλας (54% - 46%) και περισσότερες τελικές προσπάθειες (5-4).

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας είχε την πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου στο 54'. Από σέντρα του Ομάρ ο Μάναλης έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Κουτζαβασίλης ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε χωρίς δυσκολία. Τελικά ο Ιωνικός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 68'. Ο Βασιλόγιαννης με εξαιρετική ενέργεια σέντραρε από δεξιά και ο Παπαγεωργίου στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του! Αντίδραση δεν υπήρξε από πλευράς φιλοξενούμενων και έτσι η πίεση αυξάνεται για το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 68' αυτ. Παπαγεωργίου

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς (57' λ.τρ. Κάσσος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Παναγιωτούδης (90' Γκίνο), Τριανταφυλλάκος (81' Σωτηράκος), Κάρλος, Βασιλόγιαννης (90' Πλέγας), Δημητριάδης (57' Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Παπαγεωργίου (73' Κουιρουκίδης), Φαζός (88' Κύργιας), Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (73' Νιασέ), Μουμίν, Ματσούκας (58' λ.τρ. Βλαχομήτρος), Ρόλε, Μάναλης, Κάστρο.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Μαυρουδής, Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΤετάρτη, 05 Μάιος 2021 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep