Logo
Print this page

Κονέ... ανόδου ο Λεβαδειακός

Απίστευτο ματς στη Νεάπολη, με τον Λεβαδειακό να επικρατεί 3-2 του Ιωνικού και να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της ανόδου!

Ένα από τα καλύτερα φετινά ματς της Super League 2 έγινε στη Νεάπολη το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Στην πρεμιέρα των πλέι οφ ο Λεβαδειακός νίκησε 3-2 τον πρωτοπόρο Ιωνικό και τον πλησίασε στους τρεις πόντους! Σε συνδυασμό, μάλιστα, με το 1-1 της Ξάνθης απέναντι στα Χανιά αύξησε τη διαφορά από τους Ακρίτες.

Η αναμέτρηση είχε τρελό ρυθμό, ένταση, τρεις σκόρερ ερχόμενους από τον πάγκο και βρήκε τους Βοιωτούς να μπαίνουν σε θέση οδηγού τρεις φορές. Οι γηπεδούχοι έφεραν δύο φορές το ματς στα ίσα, όμως στις καθυστερήσεις ο Μυτίδης διαμόρφωσε το 3-2 και έβαλε την ομάδα του δυνατά στο παιχνίδι της ανόδου. Παράλληλα διέκοψε ένα αήττητο σερί 10 αγώνων της ομάδας της Νεάπολης.

Με την πλάτη στον τοίχο παρατάχθηκε ο Λεβαδειακός στην πρεμιέρα των πλέι οφ και γνώριζε ότι έπρεπε να αιφνιδιάσει, αν ήθελε να αλλάξει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στην άνοδο. Το ξεκίνημά του ήταν ιδανικό, καθώς στο 28ο δευτερόλεπτο μπήκε σε θέση οδηγού. Από μπαλιά του Νίκα ο Πολέτο από δεξιά άλλαξε παιχνίδι, ο Νίλι είδε τον Κονέ σε θέση βολής και ο Αφρικανός με δυνατό σουτ νίκησε τον Γκίνη.

Το πρώτο 15λεπτο των Βοιωτών ήταν εντυπωσιακό, καθώς ο πρωτοπόρος έδειχνε να τα έχει χαμένα. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο, έφταναν μπροστά από την εστία του Γκίνη και εν τέλει ο Ιωνικός ισορρόπησε μετά το 20λεπτο. Απειλητικός, όμως δεν ήταν για τον Στογιάνοβιτς και έτσι πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ αν και είχε κατοχή μπάλας 77%!

Όπως ξεκίνησε ο Λεβαδειακός το πρώτο 45λεπτο, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο ο Ιωνικός. Στο 48', λοιπόν και από σουτ του Ομάρ ο Ματσούκας επωφελήθηκε από την αλλαγή πορείας της μπάλας σε σώματα και από κοντά ισοφάρισε. Οι Βοιωτοί, όμως δεν το έβαλαν κάτω και δύο αλλαγές του Σανίνο έφεραν το 1-2 στο 63'. Ο Μπιανκόνι πίεσε τον Κοτσώνη στο κόρνερ, τον υποχρέωσε σε λάθος και από φοβερή συνεργασία των Νίλι, Νίκα η άλλη αλλαγή, ο Μαρίνος με σουτ έδωσε εκ νέο το προβάδισμα στους Πράσινους.

Οι Κυανόλευκοι, ωστόσο, είχαν απάντηση και σε αυτό το γκολ. Από εκτέλεση φάουλ του Ρόλε στο 79' και κεφαλιά του Ματσούκα ο Μάναλης που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα με νέα κεφαλιά έκανε το 2-2. Το ματς, ωστόσο, δεν είχε τελειώσει και μία άλλη αλλαγή του Σανίνο, ο Μυτίδης στο 90'+3' διαμόρφωσε το 2-3 και έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς!

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 48' Ματσούκας, 79' Μάναλης - 1' Κονέ, 63' Μαρίνος, 90'+3' Μυτίδης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Παπαγεωργίου (78' Κουιρουκίδης), Ομάρ, Κύργιας, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (46' Νιάσε), Μουμίν, Ρόλε, Ματσούκας (86' Μουστάκης), Βλαχομήτρος (65' Μάναλης), Κάστρο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Καραχάλιος, Λιάγκας, Θεοχάρης (56' Μαρίνος), Παναγιώτου, Κονέ (86' λ.τρ. Τζημόπουλος), Νίκας, Νίλι (75' λ.τρ. Κωστή), Συμελίδης (56' Μπιανκόνι), Πολέτο (86' Μυτίδης).

Διαιτητής: Ν. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Κόλλιας (Ηπείρου)

Last modified onΤετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 17:34
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr