Logo
Print this page

Ίδρωσε, αλλά νίκησε

Ο Εργοτέλης αν και δυσκολεύτηκε, νίκησε 3-1 το Διαγόρα χάρη στα γκολ των Κοκκίνη, Μανουσάκη, Κόνραντ και μπήκε με το δεξί στα playoffs της Super League 2.

Ιδανικά ξεκίνησε τη διαδικασία των playoffs ο Εργοτέλης, ο οποίος υποδέχτηκε στο Παγκρήτιο το Διαγόρα και τον νίκησε 3-1. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο νησιωτικές ομάδες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, αν και οι Ροδίτες έβαλαν δύσκολα. 

Ο Κοκκίνης άνοιξε το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Μπαστακός με ωραία κίνηση εντός περιοχής και πλασέ με το αριστερό ισοφάρισε για το Διαγόρα στο 24ο. Η εκτέλεση πέναλτι του Μανουσάκη βρήκε στο δοκάρι, αλλά και ο ίδιος βρήκε την προσωπική του εξιλέωση στο 82ο λεπτό νικώντας τον Μπίντση και κάνοντας το 2-1. Το αποτέλεσμα (3-1) διαμόρφωσε ο Κόνραντ με εκτέλεση πέναλτι στο 88ο λεπτό. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 4' Κοκκίνης, 82' Μανουσάκης, 88' πέν. Κόνραντ - 24' Μπαστακός

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι (66′ Κουατένγκ), Σερβιλάκης (46′ Ποζατζίδης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Τσέλιος (62' Αμπντουλαχί), Μπουρσέλης, Κοκκίνης (66′ Ντουμάνης), Κωστανάσιος (46′ Μανουσάκης), Κόνραντ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Σανδραβέλης (46′ Γεωργίου), Νάτσης, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Μανωλάκης (69' Κοντοχρήστος), Λινάρδος (58′ Αθανασίου), Αλάεθ (46′ Σμυρλής), Μπαστακός, Μασούρας (58′ Τσιαντούλας), Δημήτρουλας.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 17:50
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr