Logo
Print this page

«Κόλλησε» η Ξάνθη κι έμεινε τρίτη

Ξάνθη και Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Θράκη, στην 1η αγωνιστική των play off.

Η Ξάνθη δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά και σε συνδυασμό με το «διπλό» του Λεβαδειακού στη Νίκαια, έμεινε τρίτη στη βαθμολογία.

Η Ξάνθη είχε την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα του αγώνα και απείλησε στο 9' με την κεφαλιά του Τάσου Παπάζογλου που πέρασε άουτ. Τα Χανιά απάντησαν στο 29' όταν το σουτ του Βασιλόγιαννη από δεξιά απέκρουσε με υπερένταση ο Ίτσο. Στο 36' ο Πέτροβις ένιωσε ενοχλήσεις, μπήκε στη θέση του ο Βέρκερ, που εξελίχθηκε στον αρνητικό πρωταγωνιστή για την ομάδα του μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Γερμανός στο 45'+1' είχε δοκάρι σε κοντινή προβολή και στο αμέσως επόμενο λεπτό υπέπεσε σε πέναλτι, όταν έκανε χέρι μετά την κεφαλιά του Σουντουρά. Τα Χανιά ό,τι δεν πήραν στο 39' (είχε ζητήσει πέναλτι ο Διαμαντόπουλος για χέρι του Τ. Παπάζογλου), το πήραν στις καθυστερήσεις. Ο Διαμαντόπουλος στο 45'+34' σκόραρε από την άσπρη βούλα και έκανε το 0-1.

Ο Τεννές έκανε δύο αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Η μία ήταν ο Θανάσης Παπάζογλου, ο φορ που έμελλε να φέρει στα ίσια το ματς στο 58', με την πλάτη, μετά από σέντρα του Δημούτσου και κόντρα των Κουτζαβασίλη - Ανδρέου. Νωρίτερα, στο 53' ο Δημούτσος ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Αναστασόπουλου, αλλά ο Τζήλος θεώρησε πως δεν υπήρχε παράβαση.

Όσο περνούσε η ώρα, η Ξάνθη πάλευε να φτάσει στο 2-1, έχοντας διαρκώς τη μπάλα στην κατοχή της, με κινητήριο μοχλό τον Τάτο, ο οποίος στο 71', στο 75' και στο 77' δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο τελευυταίο δεκάλεπτο οι παίκτες των Χανίων έδειξαν πως έχουν δυνάμεις και στο 86' ο Διαμαντόπουλος έχασε ευκαιρία, με σουτ που πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ο Σχρόιγεν στο 90' έκανε με τη σειρά του σουτ που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ πάνω από το δοκάρι πήγε το φάουλ του Μικελτάτζε στο 90'+2', στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΣΚΟΡΕΡ: 58' Θ. Παπάζογλου - 90'+3' πεν. Διαμαντόπουλος

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (36' λ. τρ. Βέρκερ), Τ. Παπάζογλου, Τσαμούρης (60' Έμπερτ), Μπριλάντε, Δημούτσος, Βόλτερς (46' Σχρόιγεν), Τάτος, Σιατραβάνης (84' Θυμιάνης), Καπνίδης (46. Θ. Παπάζογλου), Μικελτάτζε.

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Καμαρά, Πλέγας (59' Γκίνο), Παναγιωτούδης (87' Καρτσαμπάς), Δημητριάδης (87' Νίκολιτς), Σουντουρά (78' Ουνγιαλίδης), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας) Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Σαμοΐλης (Αθήνας)

Last modified onΤετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 17:35
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr