Έβαλε «φωτιά» ο Καραϊσκάκης

Ο Καραϊσκάκης Άρτας νίκησε 1-0 στα Τρίκαλα και πλησίασε τη Δόξα Δράμας στους δύο πόντους!

Το κίνητρο της επιβίωσης υπερίσχυσε στα Τρίκαλα. Και αυτό του Καραϊσκάκη αποδείχτηκε πιο ισχυρό από αυτό του ΑΟΤ στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Η ομάδα της Άρτας νίκησε 1-0 εκτός έδρας και πλησίασε τη Δόξα Δράμας στους δύο πόντους. Ανεξαρτήτως αν υπάρξουν ή όχι υποβιβασμοί, το αποτέλεσμα αυτό έβαλε «φωτιά» στην ουρά και ίσως αποτελεί και μήνυμα προς την ΕΡΤ, η οποία γύρισε την πλάτη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Άρτας πήρε το προβάδισμα στο 12' από τον... μόνιμο σκόρερ των τελευταίων αγώνων, Παντελή Θεολόγου. Από σέντρα του Κορέλα ο έμπειρος αμυντικός βρήκε δίχτυα με κεφαλίά. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον Γιακουμή, αφού ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ τραυματίστηκε στη συγκεκριμένη φάση και αντικαταστάθηκε.

Τα Τρίκαλα άσκησαν πίεση και στο 41' λίγο έλειψε να φτάσουν στην ισοφάριση όταν αμυντικός του Καραϊσκάκη στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του. Στο 55', πάντως, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν «κλειδώσει» το τρίποντο όταν ο Ρούνεϊ είχε δοκάρι με σουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Σταματής έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Ο Καραϊσκάκης κατάφερε τελικά να κρατήσει μέχρι τέλους το προβάδισμα και να αναπτερώσει τις ελπίδες αποφυγής μίας εκ των δύο τελευταίων θέσεων. Ο ΑΟΤ από την άλλη βρίσκεται στο +5 από την 11η θέση και καλείται να πάρει αλλού τους βαθμούς που θα τους κρατήσουν πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 12' Θεολόγου
Δοκάρι: 55' Ρούνεϊ

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής (17' λ.τρ. Περλέσι), Νιάρος, Τάχατος (67' Ελευθεριάδης), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (82' Νατέρ), Πέλκας, Πιαστόπουλος, Ευθυμίου.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Φετεινίδης, Μπρέμπος (61' Μπεκατώρος) Κλιγγόπουλος, Θεολόγου, Ρουμπάνγκουκα, Κορέλας (70' Νταλακούρας), Λόβριτς, Λούις Φελίπε (54' Μαύρου), Ρούνεϊ, Δούμτσιος.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθήνας)
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας / Λευκάδας)

Last modified onΤρίτη, 27 Απρίλιος 2021 17:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep