Θρίαμβος στη Δράμα για την Ιεράπετρα

Ο ΟΦΙ νίκησε 0-3 τη Δόξα Δράμας, έβαλε σε μπελάδες τους Μαυραετούς και ελπίζει...

Σπουδαία εκτός έδρας νκη πέτυχε στη Δράμα ο ΟΦΙ. Επικράτησε 0-3 για την 1η αγωνιστική των play out και έβαλε «φωτιά» στη βαθμολογία. Οι Μαυραετοί έχουν μπλέξει πλέον για τα καλά, ενώ η ομάδα της Ιεράπετρας έκανε «διπλό» με το οποίο ελπίζει σε παραμονή. Ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη για τους Κρητικούς (η πρώτη στην Άρτα επί του Καραϊσκάκη) και η τρίτη συνολικά.

Η Ιεράπετρα αιφνιδίασε τη Δόξα Δράμας ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Μπαράτα διέσχισε το μισό γήπεδο και με συρτό σουτ από δεξιά έκανε το 0-1. Οι Μαυραετοί μπήκαν στο ματς άσχημα, ήταν αγχωμένη και πάνω που άρχισε να ισορροπεί και να χάνει σημαντική ευκαιρία με τον Κουτσιανικούλη, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Στο 29' ο Ντούνης εκτέλεσε φάουλ και ο Περδίκης με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ θα περίμενε κανείς ότι η Δόξα θα πιέσει, έκανε την πρώτη της ευκαιρία στο 65' με την εκτέλεση φάουλ του Μαυριά που έδιωξε ο Παπαδόπουλος. Η Ιεράπετρα έκανε τριπλή αλλαγή στο 75' και τρία λεπτά μετά ο Κούστα, αφού έπαιξε το 1-2 με τον Βουό που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς, έγραψε το 0-3 στο 82' με σουτ μέσα από την περιοχή!

Οι Κρητικοί έφτασαν μια... ανάσα από το 0-4 στο 88', όταν Κούστα και Γκίνη δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Στεφανάκο. Δεν άλλαξε το 0-3 μέχρι τέλους και ο ΟΦΙ πήρε τη μεγάλη νίκη.

ΣΚΟΡΕΡ: 9' Μπαράτα, 29' Περδίκης, 82' Κούστα

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς, Μπολάκης (88' Αγιώτης), Άντερσσον, Κουκόλης, Χάμοντ, Μαρινάκης (46' Αγγελόπουλος), Μαυριάς (88' Μπελεβώνης), Κουτσιανικούλης, Πινδώνης (46' Σαμπανίδης), Μπαράνκο (70' Μενσά).

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Παπαδόπουλος, Καψάλης, Περδίκης (75' Σμίλτος), Ζήσης (65' Αρναούτογλου), Χατζητερζόγλου, Λεμονής, Φουάσης (75' Μασουέρο), Γκίνη, Μπαράτα (60' Βογιατζής), Κούστα, Ντούνης (75' Βουό).

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθήνας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep