Χωρίς ρυθμό... ισοπαλία

Η Παναχαϊκή στην πρεμιέρα των πλέι άουτ παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Απόλλωνα Λάρισας.

Την... αγγαρεία με ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας έβγαλε η Παναχαϊκή στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Οι Κοκκινόμαυροι ήθελαν δύο ακόμα βαθμούς για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την αποφυγή της 11ης θέσης και πλέον θέλουν έναν ακόμα για να βγάλουν την υποχρέωση της συμμετοχής στο μίνι πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που δεν είχε την παραμικρή προβολή από την ΕΡΤ ως... αντίποινα για το «όχι» στην αναδιάρθρωση.

Το ματς ξεκίνησε με δύο αναγκαστικές αλλαγές για τις δύο ομάδες, αλλά ο ελλιπής Απόλλων Λάρισας είχε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 14'. Ο Γιάκος κέρδισε πέναλτι από τον Ανάκογλου, όμως ο Κολοβούρης απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Σκούπρα. Έτσι, στο 23' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Μπάτροβιτς έπειτα από σέντρα του Σταμόπουλου.

Το προβάδισμα της Παναχαϊκής διήρκησε επτά λεπτά, αφού στο 30' δόθηκε και δεύτερο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, αυτή τη φορά για χέρι του Μουστακόπουλου. Ο Γιάκος ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις με εξαίρεση αυτή του 80' όταν ο Αστράς απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Αραβίδη. Έτσι, οι Αχαιοί θέλουν έναν ακόμα πόντο για να πετύχουν και μαθηματικά την αποφυγή της 11ης θέσης, ενώ ο Απόλλων Λάρισας είδε τη διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού να μειώνεται στους 6 πόντους.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 23' Μπάτροβιτς - 30' πέν. Γιάκος
Χαμένο πέναλτι: 14' Σκούπρα

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης (10' λ.τρ. Μπρους), Μπελεζάκης (81' Τσερούτι), Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου, Γιούσης (81' Σκεπετάρης), Μπάτροβιτς (67' Κουσκουνάς), Μασούρας, Παπαδόπουλος (67' Αραβίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Γκόλιας (3' λ.τρ. Σκούπρα), Καμπέρης (76' Λουκάς), Μόρας, Λίταινας (76' Ομπράντοβιτς), Μπάμπης, Μπάλλας, Μπαλογιάννης (57' Τασιούλης), Ντα Κάμπο (57' Αθανασιάδης), Σέχου, Γιάκος.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθήνας), Στεφανής (Καρδίτσας)

Last modified onΤρίτη, 27 Απρίλιος 2021 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep