Το «αντίο» του Κυριακίδη

Ο Ηλίας Κυριακίδης αποχαιρέτησε την Παναχαϊκή. Ανακοίνωσε της ΠΑΕ για την αναδιάρθρωση.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο της Παναχαϊκής, Ηλίας Κυριακίδης οριστικοποίησε την αποχώρησή του από την ομάδα της Πάτρας. Με δήλωσή του, λοιπόν, αποχαιρέτησε τους Αχαιούς και ανέφερε:

«Μετά και από την τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την Παναχαϊκή, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ειλικρινά για τη συνεργασία όλα τα μέλη της ομάδας με τα οποία αυτές τις αγωνιστικές περιόδους μοιραστήκαμε όνειρα και αγωνίες, πολλές όμορφες και λιγότερες δύσκολες στιγμές, αλλά – πάνω απ’ όλα – συμμετείχαμε από κοινού σε μια ξεχωριστή διαδικασία, η οποία, στο μεγαλύτερο κομμάτι της, ήταν εξαιρετικά δημιουργική.

Είναι δύσκολο να αποτυπώσει κανείς σε λέξεις την ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα αυτού του ταξιδιού, ωστόσο εκτιμώ ότι ο τρόπος δουλειάς και τα αποτελέσματά της αφήνουν μια πολύ σημαντική όσο και χρήσιμη παρακαταθήκη. Νιώθω ότι εργάστηκα με τη μέγιστη δυνατή συνέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στον σύλλογο και τον κόσμο και αισθάνομαι ευγνώμων για την αναγνώριση.

Εποικοδομητικότερες και συνάμα απολαυστικότερες ημέρες για όσο υπηρετούσα την ομάδα ήταν αυτές που κατά τη διάρκειά τους συνέβαινε να προπονήσω το πρωί τους άντρες, το μεσημέρι την Κ19, το απόγευμα τις Κ17 & Κ15 και το βράδυ το μικρότερο ηλικιακά τμήμα το οποίο αποτελείτο από παιδιά που γεννήθηκαν το 2012...

Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στην Παναχαϊκή και το νέο της προπονητή, με την υποσημείωση ότι ναι μεν η ομάδα είναι υπεράνω προσώπων, αλλά τα πρόσωπα είναι εκείνα που με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους, επηρεάζουν, καθορίζουν και, εν τέλει, διαμορφώνουν την ιστορία της».

«Ανεβάζει το επίπεδο»

Η ΠΑΕ νωρίτερα είχε εκφράσει τη θέση της για την αναδιάρθρωση και σημείωσε ότι υποστηρίζει θερμά την απόφαση του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη και της ΕΠΟ. Η ανακοίνωσή της:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 χαιρετίζει και υποστηρίζει θερμά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Γιώργου Βασιλειάδη και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Μέσω αυτής της απόφασης κατά την οποία θα υπάρξει αυξημένη χρηματοδότηση στις ομάδες, θα δοθεί η ευκαιρία σε όλες της ΠΑΕ να οργανωθούν καλύτερα, να βελτιώσουν τις γηπεδικές εγκαταστάσεις (αγωνιστικούς και λοιπούς χώρους) και γενικότερα να ανεβάσουν το επίπεδο του προσφερόμενου προϊόντος.

Παράλληλα, θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Football League κο Λεωνίδα Λεουτσάκο για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και τα όσα αναγράφονται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Με αυτό τρόπο συνέβαλε και ο ίδιος στην καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των ομάδων της Football League».

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 00:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

x