«Δακρύσαμε στα αποδυτήρια»

Ο Πέτρος Δημητρίου αποκάλυψε πως οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου δάκρυσαν στα αποδυτήρια και φώναξαν το όνομα της ομάδας. Ο Πέτρος Δημητρίου αποκάλυψε πως οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου δάκρυσαν στα αποδυτήρια και φώναξαν το όνομα της ομάδας.

Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε για όσα ένωσαν την ομάδα του Παναιγιαλείου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τόνισε πως θα πρέπει να λεχθούν αλήθειες για να σταματήσει η ταλαιπωρία.

Στην υπερπροσπάθεια των τελευταίων μηνών στάθηκε ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Πέτρος Δημητρίου.

«Σήμερα, όπως και σε όλα τα τελευταία παιχνίδια κάναμε μια προσπάθεια πέρα από τις δυνατότητες που έχουν όλοι. Οπλιστήκαμε εμείς οι 15 που μείναμε ώστε να παίξουμε και να δώσουμε την ψυχή μας. Παίξαμε με έναν τερματοφύλακα που τον επιλέξαμε από τα παιδιά που παίζουν μέσα και δυστυχώς οι άλλοι δεν μπορούσαν να είναι διαθέσιμοι. Μου έκανε εντύπωση πως δακρύσαμε στα αποδυτήρια μετά το τέλος αυτής της προσπάθειας όταν φώναξαν Παναιγιάλειος.

Αυτά πρέπει να τα ξέρει ο κόσμος. Μείναμε μόνοι μας και εμείς θα κλείσουμε την πόρτα. Εμείς μόνοι μας ήρθαμε, εγώ πήγα τα δελτία, εγώ κράτησα το καράβι όλο αυτό το διάστημα ώστε να φτάσει στο τελικό λιμάνι με όση αξιοπρέπεια μπορούσε. Τα παιδιά έπαιξαν και για τον τελευταίο Αιγιώτη που αγαπάει την ομάδα. Είναι τιμή μου που δούλεψα με αυτή την ομάδα, με αυτά τα παιδιά και δεν σας κρύβω πως όλα αυτά που περάσαμε μας δημιούργησαν δεσμούς στα αποδυτήρια.

Είχα πει πως θα σώσω την ομάδα, δεν το κατάφερα, αλλά αύριο στην συνέντευξη Τύπου θα πρέπει να πούμε τι έφταιξε και ποια είναι τα λάθη που έγιναν ώστε να ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ αυτή η ομάδα».

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάιος 2018 11:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.