Logo
Print this page

«Να νιώσουμε πάλι φυσιολογικοί»

Έκκληση απευθύνει ο Στάθης Ρόκας για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου πήρε μέρος στη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στην Παραλία του Βόλου, από αθλητές, προπονητές και έωσε τη φωνή του με τους υπόλοιπους:

«Νομίζω ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν, ότι είναι τελείως διαφορετικός ο δικός μας κλάδος απ’ όλους τους άλλους. Σίγουρα σ’ όλους τους κλάδους υπάρχουν δυσκολίες, αλλά σ’ εμάς υπάρχει ιδιαιτερότητα, επειδή έχουμε να κάνουμε καθαρά με τον ανθρώπινο παράγοντα. Πιστεύω ότι θα πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις, ιδιαίτερα στον χώρο του αθλητισμού, για να μπορέσουμε να ξαναμπούμε στο γήπεδο και να νιώσουμε φυσιολογικοί άνθρωποι.

Η αλήθεια είναι, ότι αυτό που ζούμε εμείς ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι λίγο περίεργο, γιατί ο κλάδος μας κατά τα 2/3 είναι ανοικτός. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται με τα ίδια πρωτόκολλα σ’ ένα γήπεδο έξι στρεμμάτων να μην μας επιτρέπουν, ως επαγγελματίες, να πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας, ενώ αφήνουν τον κόσμο να κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα, για παράδειγμα σε λεωφορεία ή στο μετρό στην Αθήνα.

Εμείς έχουμε ζητήσει να κάνουμε τα τεστ κάθε εβδομάδα και να γυμναζόμαστε σ’ έναν ανοικτό χώρο, όπως είναι το γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μας αφήνουν. Όλα αυτά μας βάζει σε πονηρές σκέψεις».

Last modified onΠέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2021 21:33
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr