Θέλει να είναι πλήρης

Η πληρότητα του ρόστερ είναι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου.

Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θέλουν να εκμεταλευτούν στον Ολυμπιακό Βόλου προκειμένου να δημιουργήσουν ένα πλήρες ρόστερ, έτοιμο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα. 

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» στοχεύουν σε ποδοσφαιριστές της μεγάλης κατηγορίας, οι οποίοι παραμένουν πάντα σε εγρήγορση και είναι ενεργοί με τις ομάδες τους. Δεδομένης της δομής που θα έχει το φετινό πρωτάθλημα, καθώς άργησε να ξεκινήσει, θα υπάρχουν πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στον διάστημα που έχει οριστεί, συνεπώς θα χρειαστεί βάθος σε κάθε ρόστερ της κατηγορίας. 

Επίσης, το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από την ομάδα ένας ή δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, πριν τη διακοπή των προπονήσεων, έδειξαν πως δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν στον βαθμό που επιθυμούν διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Όσον αφορά τις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει, ο Ερέρα είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα και αναμένεται στο Βόλο την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ οι περιπτώσεις των δανεικών από την ΑΕΛ βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Last modified onΚυριακή, 10 Ιανουάριος 2021 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep