Logo
Print this page

Προχωρούν τα έργα στο προπονητήριο

Οι εργασίες στο νέο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζονται πυρετωδώς, με τον χώρο πάρκινγκ να είναι η τελευταία προσθήκη.

Ο χώρος πάρκινγκ που θα χρησιμοποιείται από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, σιγά-σιγά διαμορφώνεται στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο Φερών. 

Επιπλέον, εχουν μπει οι μπουλντόζες προκειμένου να στρωθεί ο χώρος, για να προχωρήσει στη συνέχεια η κατασκευή του οδοστρώματος. Παράλληλα, συνεχίζονται τα έργα, τόσο στον περιβάλλοντα χώρο του προπονητικού κέντρου, όσο και στο κτίριο, στο οποίο διαμορφώνονται οι χώροι (γυμναστήριο, γραφεία προπονητών, αίθουσα προβολής βίντεο, σάουνα-μασάζ).
 
Σύντομα θα κατασκευαστούν και τα άλλα δύο γήπεδα, με φυσικό χλοοτάπητα, ενώ το γήπεδο που κατασκευάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με τους ανθρώπους τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν έμφαση στη συντήρηση του χόρτου. Όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν, θα είναι ένα πολύ μεγάλο έργο, πάνω στο οποίο επένδυσε η διοίκηση, με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο Ευριπίδη Τσιμπανάκο και τον πρόεδρο Σωτήρη Μαυρονάσιο.
 
Η διοίκηση της ομάδας της Μανγησίας, εξασφάλισε επίσης και το γήπεδο της Χλόης, στο οποίο θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον χλοοτάπητα, προκειμένου και αυτός ο χώρος να αποτελέσει έξτρα προπονητήριο για τους «ερυθρόλευκους».
Last modified onΣάββατο, 09 Ιανουάριος 2021 14:31
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr