«Αυθαίρετα συμπεράσματα Μουλά»

Ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε στον Γιώργο Μουλά και σε άρθρο του σχετικά με τις σχέσεις Ολυμπιακού Βόλου - ΑΕΛ.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, Γιώργος Μουλάς σε σχόλιό του αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχουν αναπτύξει Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΛ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, έγραψε: «Ο εξευτελισμός έχει και τα όριά του». Η απάντηση των Ερυθρόλευκων ήρθε μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης:

«Καλώστονα κι ας άργησε!

Βγήκε ο Μουλάς, με την ιδιότητα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου μάλιστα, να αναλύσει τη δήλωση Κούγια, για μια μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ! Αλλά αυτό που ήθελε ήταν προφανώς να επικοινωνήσει στον κόσμο τα δικά του αυθαίρετα συμπεράσματα και ότι κόπτεται για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ποιος; Ο Μουλάς…Αυτός που τέσσερα χρόνια τώρα είναι παντελώς απών από όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας!

-Που ήταν όταν η ομάδα μας έκανε αγιασμό στα πλακάκια του ΕΑΚ;
-Που ήταν όταν κάνανε μήνυση στα μέλη του Δ/κου Συμβουλίου του ερασιτέχνη;
-Που ήτανε όταν η ομάδα μας έψαχνε να βρει γήπεδο στην ενδοχώρα της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας;

Ήταν ΑΠΩΝ! Και αυτά είναι καταγεγραμμένα ένα προς ένα στην συνείδηση των φίλαθλων της ομάδας μας. Μιλάει ο άνθρωπος που παρέδωσε (ως τότε πρόεδρος) την ομάδα με 50 μέλη και τώρα αυτή έχει 450! Μιλάει αυτός για την ομάδα μας που είναι κορυφαία στη Μαγνησία, βάση και της αθλητικής αναγνώρισης της ΓΓΑ!

Μιλάει αυτός που μπέρδεψε τους μέτοχους με τα μέλη του ερασιτέχνη! Μιλάει αυτός που προσπάθησε να μεταφέρει βάρη του συνεταιρισμού που προΐστατο στις πλάτες των Βολιωτών! Αιδώς Αργείοι!!!! Βέβαια σε εμάς είναι ξεκάθαρο γιατί μιλάει. Μιλάει γιατί διακρίνει ότι η ομάδα, μετά που την παράτησαν στο έλεος του Θεού, όχι μόνο μπόρεσε, και άντεξε αλλά και βαδίζει στο δρόμο της ανασυγκρότησης.

Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου καλό για τα σχέδια όσων δεν ήθελαν να υπάρχει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ! Εμείς όμως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα συνεχίσουμε στην πορεία που έχουμε χαράξει, ενωμένοι και δυνατοί και με τη βοήθεια των χιλιάδων φιλάθλων μας θα επαναφέρουμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται: στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής! Χωρίς βαρίδια του παρελθόντος. Μια ομάδα καθαρή. Μια ομάδα καμάρι αυτής της πόλης και έτοιμη ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσει όλους αυτούς που θα βρεθούν απέναντι της για προσωπικό τους όφελος!».

Last modified onΤρίτη, 29 Δεκέμβριος 2020 13:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep