«Δεν ενημερώθηκε ο μάνατζερ μου»

Τους λόγους για τους οποίους δεν υπέγραψε στην ΑΕΛ, εξήγησε ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου, Μπρούνο Μπαράνκο. 

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου, Μπρούνο Μπαράνκο πρόβαρε τις τελευταίες ημέρες τη φανέλα της ΑΕΛ, με τους «Βυσινί» να ανακοινώνουν στις 21/12 τη συμφωνία τους με τους «Ερυθρόλευκους» για την απόκτηση του. Έπειτα από δύο ημέρες, στις 23/12, αμφότερες οι δυο ομάδες έκαναν γνωστό ότι η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε λόγω «υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή». Ο 23χρονος Αργεντινός, μέσω του gazzeta.gr, εξήγησε το «γιατί». Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρούνο Μπαράνκο:

«Είμαι ευγνώμων στον κύριο Κούγια για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω στην πρώτη κατηγορία, όμως η συμφωνία δεν πραγματοποιήθηκε επειδή το συμβόλαιό μου δεν εστάλη στον μάνατζέρ μου Μαρσέλο Φερέιρα στην Αργεντινή. Εκείνος είναι ο εκπρόσωπός μου και όχι ο Φαμπρίτσιο Πότσι και επειδή τον σέβομαι, δεν ήθελα να υπογράψω πριν του το δείξω. Προσπάθησα να το εξηγήσω στον κύριο Κούγια και δεν σταμάτησα εγώ τις διαπραγματεύσεις. Ο λόγος ήταν πως ο Μαρσέλο Φερέιρα δεν έλαβε ποτέ την επίσημη πρόταση στα χέρια του», σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεαρός στράικερ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και για την επόμενη ημέρα. «Ξέρω πως η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα και ήταν μία ευκαιρία για μένα να συνεχίσω εκεί. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι επίσης μία μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος εδώ. Θα δώσω το 100% που μπορώ ώστε να ανέβουμε κατηγορία».

 

Last modified onΚυριακή, 27 Δεκέμβριος 2020 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep