Logo
Print this page

Το «αντίο» του Ολυμπιακού Βόλου στον Γεωργιάδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Αντώνη Γεωργιάδη εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Το δικό της αντίο στον Αντώνη Γεωργιάδη είπε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Ο εκλιπών είχε καθήσει στον πάγκο των «Ερυθρόλευκων» την τετραετία 1970-1974. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Αντώνη Γεωργιάδη. Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια αποχαιρετά με σεβασμό έναν από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές.

Ο Αντώνης Γεωργιάδης άφησε το στίγμα του στον Ολυμπιακό Βόλου τη δεκαετία του '70, με τις πρωτοποριακές προπονητικές μεθόδους για την εποχή του και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου μας.
Για τέσσερις αγωνιστικές περιόδους (1970-74) υπήρξε προπονητής της ομάδας μας στην Α' Εθνική κατηγορία. Δίδαξε ήθος, ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Αγαπήθηκε από τους Βολιώτες φιλάθλους, με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι ο τελευταίος σταθμός της πλούσιας προπονητικής του καριέρας, την περίοδο 1996-97, όταν και επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία μετά από 22 χρόνια.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάσει.»
Last modified onΠέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2020 17:51
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr