Logo
Print this page

«Επιτέλους σταματήστε»!

Επίθεση του Ολυμπιακού Βόλου στη Νίκη Βόλου με αφορμή τις προσφυγές της.

Και ο Ολυμπιακός Βόλου επιτέθηκε στη Νίκη Βόλου με αφορμή τις συνεχείς προσφυγές της στο Διαιτητικό Δικαστήριο που έχουν μπλοκάρει τα πάντα στη Football League. Οι Νικιώτες, μάλιστα, κατέθεσαν ένα παράλογο αίτημα... προβιβασμού στο ΔΣ της Τετάρτης (14/10) και οι Ερυθρόλευκοι σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

«Αν και η Football League είναι επαγγελματική κατηγορία, εν τούτοις διαπιστώνουμε ότι έχουν παρεισφρήσει μαθητευόμενοι μάγοι οι οποίοι το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούν την κατηγορία. Η Football League, εν μέσω πανδημίας, αντιμετωπίζει πλείστα προβλήματα που αφορούν στην ύπαρξη και βιωσιμότητα των περισσότερων ΠΑΕ, εν τούτοις κάποιοι προτιμούν να σπαταλούν τα χρήματα που έχουν σε προσφυγές, δημιουργώντας προβλήματα και αποπροσανατολίζοντας τις ομάδες από τον στόχο τους, που είναι η εξεύρεση πόρων για ένα υγιές και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Κύριοι της Νίκης Βόλου κουράσατε. Μιλάτε για νομιμότητα όταν το καταστατικό μας έχει προθεσμία για την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης 10 ημέρες και εσείς ζητάγατε να συγκληθεί εντός 2 ημερών!!!!! Σας ενόχλησε που η Ομοσπονδία προβίβασε 8 ομάδες όπου είχε δικαίωμα με το Νόμο Αυγενάκη λόγω της πανδημίας αφού δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, δεν προσβάλατε την απόφαση αλλά βγήκατε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό δημιουργώντας εντυπώσεις.

Ενοχληθήκατε που προβιβάστηκαν οι ΠΑΕ Διαγόρας και Ιεράπετρα στην SL2, προσφύγατε στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου και η απόφαση που εξεδόθη ήταν καταπέλτης εις βάρος σας και πανηγυρικά δικαιώθηκε η διοργανώτρια αρχή.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο ότι προσφύγατε εκ νέου στο Διαιτητικό Δικαστήριο γιατί η ΕΠΟ προβίβασε την ομάδα της Σαντορίνης στην Football League και ζητάτε ακόμα τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων, Καλαμάτα, Ιάλυσος, Ασπρόπυργος, Τρίγλια.

Έχετε καταντήσει γραφικοί και σπαταλάτε χρήματα του μεγαλομετόχου σας φερόμενοι ως δικομανείς με απωθημένα. Στέλνετε επιστολές και ζητάτε από την Διοργανώτρια να προβιβαστείτε σε ανώτερη κατηγορία όταν ήδη έχουν παρθεί τελεσίδικες αποφάσεις οι οποίες δεν μπορούν να προσβληθούν. Και το κυριότερο; Ότι τα κάνετε όλα αυτά χωρίς να έχετε κανένα άμεσο έννομο συμφέρον!

Επιτέλους σταματήστε! Δεν παίζετε μόνοι σας. Σεβαστείτε τους κόπους και την προσπάθεια όλων των ομάδων της κατηγορίας που μοχθούμε για την επιβίωση μας!».

Last modified onΤετάρτη, 14 Οκτώβριος 2020 18:45
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr