Ξηροφώτος στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο πρώην υπηρεσιακός του Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος προσελήφθη νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος είναι ο διάδοχος του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 45χρονος στο φινάλε της περσινής σεζόν (πλέι άουτ) είχε απολογισμό 1-1-6 με τον Βόλο στη Super League. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο, έναν Βολιώτη προπονητή, που τον χαρακτηρίζει η εργατικότητα, η πειθαρχεία αλλά και η σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Ο 45χρονος τεχνικός έχει περάσει από τον Α.Ο. Σελλάνων, τον Πύρασο, τη Νίκη Βόλου ενώ την περσινή σεζόν ήταν προπονητής στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος και στην συνέχεια ανέλαβε χρέη προπονητή της πρώτης ομάδας του ΝΠΣ Βόλος στην Super League.

Ο έμπειρος και ικανός Βολιώτης τεχνικός θα αναλάβει να συνεχίσει την προετοιμασία της ομάδας μας και αποτελεί για εμάς ευτυχή συγκυρία που θα βρίσκεται στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη και υπομονή για το νέο δυναμικό ξεκίνημα με στόχο την υλοποίηση των υψηλών προσδοκιών που έχουμε θέσει.

Η παρουσίαση του προπονητή και των συνεργατών του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της συνέντευξη τύπου που έχει ήδη προγραμματιστεί, στις 13.00μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38».

Last modified onΤετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 12:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep