Έφυγε ο Κέρι

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Λόρι Κέρι.

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Λόρι Κέρι ανακοίνωσε την Κυριακή (13/09) ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο 30χρονος επιθετικός στο περασμένο πρωτάθλημα έπαιξε σε 10 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Λόρι Κέρη. Σε δηλώσεις του στο site της ομάδας μας www.olympiakosvolou.com ο ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου που ως αποτέλεσμα έχουν να μην γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα, και μετά από συζητήσεις με τον Τεχνικό Διευθυντή κ.Θωμά Μακρή και τους διοικούντες την ΠΑΕ αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μας. Φεύγω από την ομάδα ακριβώς όπως ήρθα, ως φίλος, και φυσικά ευχαριστώ όλους από την ομάδα αλλά και τον κόσμο που με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα. Ευχαριστώ από καρδιάς. Εις το επανιδείν».

Από την πλευρά του ο κ. Μακρής δήλωσε: «Ευχόμαστε στον Λόρι Κέρη ότι καλύτερο για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας και τον ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας. Ενδεχομένως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εύχεται στον Λόρι Κέρη καλή συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 13 Σεπτέμβριος 2020 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep