Τριπλό «χτύπημα» ο Ολυμπιακός Βόλου

Η ομάδα της Θεσσαλίας απέκτησε τους Γιώργο Παπακώστα, Ιάσωνα Παπαδημητρίου και Γιώργο Λαδά.

Ενίσχυση στον Ολυμπιακό Βόλου με τρεις ποδοσφαιριστές. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τους Γιώργο Παπακώστα, Ιάσωνα Παπαδημητρίου και Γιώργο Λαδά. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση τριών νεαρών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Γιώργου Παπακώστα, Ιάσων Παπαδημητρίου και Γιώργου Λαδά. Μάλιστα τόσο ο Παπακώστας όσο και ο Παπαδημητρίου είναι βολιώτες και όπως είχε ανακοινωθεί από την διοίκηση από φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε νέα παιδιά και ειδικά σε παιδιά που είναι από την πόλη μας.

Ο 26χρονος επιθετικός Ιάσων Παπαδημητρίου που έχει περάσει από την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου έχει παίξει και στον Μαγνησιακό ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ξάνθη, Κιλκισιακό, Άρη Παλαιοχωρίου, Πύδνα Κίτρους, Αχαρναϊκό, Εθνικό Αγιονερίου, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ζάκυνθο. Πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Τρίγλιας στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο 21χρονος Γιώργος Παπακώστας αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και πέρυσι έπαιξε στον Αλμυρό ενώ έχει περάσει και από την Αγία Παρασκευή και την ομάδα του Ρήγα Φεραίου.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Λαδάς που πέρυσι αγωνιζόταν με τον ΠΑΟΒ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αίολο Πύργου ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Αργοναύτη Κατάκολου, στην Κ20 της Κέρκυρας και έχει περάσει και από τον Πλατανιά και τον Αστέρα Τρίπολης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ανδρώθηκα. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσω να συμβάλλω ώστε αυτή η μεγάλη ομάδα που είναι ο Ολυμπιακός Βόλου να έχει την πορεία και την θέση που του αξίζει», δήλωσε ο Ι. Παπαδημητρίου.

Από την πλευρά του ο Γ. Παπακώστας ευχαρίστησε τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. «Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου στο πρόσωπο μου», τόνισε στο site του Ολυμπιακού Βόλου ο 21χρονος αμυντικός ενώ για μια ιδιαίτερα σημαντική ευκαιρία στην καριέρα του μίλησε και ο νεαρός τερματοφύλακας Γ. Λαδάς. «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ φέτος στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ», δήλωσε ο 21χρονος πορτιέρο.

Last modified onΠέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep