«Καμία κρούση στον Ολυμπιακό για συγχώνευση»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βόλος 98.6” και στην εκπομπή “Clasico” μίλησε ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας και αναφέρθηκε στο σενάριο που κυκλοφόρησε για συγχώνευση του Ολυμπιακού Βόλου με την ΠΑΕ Βόλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου: «Δεν μας έχει γίνει καμία κρούση από ομάδα, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με κανέναν και θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Όταν ο Ερασιτέχνης ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την αποχώρηση του κ. Μποτσιβάλη, έγιναν μεθοδευμένες κινήσεις, προκειμένου ο σύλλογος σύντομα να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως και έγινε πέρυσι.

Δεν μπορούμε να συζητάμε για υποθετικά σενάρια. Ο Ολυμπιακός Βόλου, απ’ ότι γνωρίζω και σας το λέω υπεύθυνα, ως πρόεδρος, δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση. Δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν άνθρωπο. Την Τετάρτη έχουμε μία συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ και θα συζητήσουμε το μέλλον του συλλόγου. Πως θα οργανωθούμε καλύτερα μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού, για να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα. Να είμαστε πιο δυνατοί ως σύλλογος. Έχουμε εγγυηθεί στη γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ότι όσο είμαστε στη διοίκηση, το όνομα, τα χρώματα και το σήμα αυτής της ομάδας δεν αλλάζουν.

Έχει προχωρήσει η πώληση της ΠΑΕ Βόλος; Την αγόρασε κάποιος; Δεν το γνωρίζω… Με θεωρητικά σενάρια δεν γίνονται συζητήσεις.

Με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχουμε άριστες σχέσεις, θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε για το μέλλον της ομάδας. Υπάρχουν συντεταγμένες, υπάρχει καταστατικό στον Ολυμπιακό Βόλου, υπάρχουν τα μέλη του συλλόγου. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.

Αυτή τη στιγμή συζητάμε, πως θα οργανώσουμε τον Ολυμπιακό καλύτερα. Πως θα παρουσιαστεί πιο οργανωμένους και πιο σοβαρός τη φετινή περίοδο, όχι μόνο στο αγωνιστικό, αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι. Πώς θα διεισδύσουμε στην κοινωνία της πόλης, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 16 Ιούνιος 2020 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep