Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Πρώτη για Football League

Με 4.000 οπαδούς στο πλευρό του έγινε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου. Με 4.000 οπαδούς στο πλευρό του έγινε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου.

O Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε προετοιμασία με χιλιάδες οπαδούς του (κοντά στις 4.000) στην πρώτη προπόνηση και δηλώσει για άνοδο στην Super League.

«Πήραμε το ρίσκο να δημιουργήσουμε μια ομάδα που ελπίζουμε να είναι ισάξια του Ολυμπιακού Βόλου. Τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε την γραφειοκρατία και να λυθεί το θέμα άμεσα. Μας πίστεψαν όλοι οι παίκτες και ήρθαν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τον σύλλογο χωρίς να έχουν συμβόλαια».

Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Αυγούστου έγινε η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς τους στο ΕΑΚ Βόλου. Η ατμόσφαιρα ήταν καυτή και οι οπαδοί έδειξαν πως διψούν να δουν την ομάδα τους πάλι στο γήπεδο, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις από τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Μποτσιβάλη, τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα και τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Γιαννόπουλο.

Η ομάδα, όπως ανακοινώθηκε, θα κάνει προπονήσεις μέχρι το Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης και από το Σάββατο θα φύγει για προετοιμασία στην Πορταριά. Επειδή αρχίζει αργά υπάρχουν δυσκολίες για τα φιλικά παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, πως περιμένουν την απόφαση της Παρασκευής 17 Αυγούστου από την Γενική Συνέλευση της Football League ώστε να φύγουν για προετοιμασία.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου είπε: «Επιτέλους μετά από μια δύσκολη χρονιά είμαστε και πάλι μέσα στο γήπεδο. Θέλω να μεταφέρω την αγάπη και την συγκίνηση από τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας. Πήραμε το ρίσκο να δημιουργήσουμε μια ομάδα που ελπίζουμε να είναι ισάξια του Ολυμπιακού Βόλου. Τώρα πρέπει να ξεπεράσουμε την γραφειοκρατία και να λυθεί το θέμα άμεσα. Μας πίστεψαν όλοι οι παίκτες και ήρθαν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τον σύλλογο χωρίς να έχουν συμβόλαια. Εχουμε τον κόσμο που μας ανήκει και είναι κόσμος που ανήκει στην Super League».

«Ο Ολυμπιακός Βόλου χτυπήθηκε τη στιγμή που ήταν στην κορυφή και τον χειροκροτούσε όλος ο κόσμος, εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της γρήγορα. Εχουμε πάρει αρκετούς παίκτες που πλαισιώνουν την ομάδα. Ελπίζω να είναι αντάξιοι της ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου»

Ο Γιώργος Βαζάκας δήλωσε συγκινημένος που επιστρέφει έπειτα από 12, 13 χρόνια στην ομάδα του Βόλου. «Χαίρομαι που επιστρέφω στην πόλη και την ομάδα μετά από δώδεκα χρόνια. Τότε το μόνο συναίσθημα που είχαμε ήταν η χαρά. Είχαμε πάρει την άνοδο στην Football League και είχαμε καλή παρουσία στην δεύτερη κατηγορία. Τώρα η ομάδα προέρχεται από μια χρονιά με τεράστιες δυσκολίες. Δέχθηκα την πρόσκληση του προέδρου να έρθω στην ομάδα. Ελπίζω η ομάδα να δικαιωθεί και να πάρει τη θέση που αξίζει. Ο Ολυμπιακός Βόλου χτυπήθηκε τη στιγμή που ήταν στην κορυφή και τον χειροκροτούσε όλος ο κόσμος, εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της γρήγορα. Εχουμε πάρει αρκετούς παίκτες που πλαισιώνουν την ομάδα. Ελπίζω να είναι αντάξιοι της ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου».

«Κληθήκαμε να χτίσουμε μια ομάδα από το μηδέν μετά από την περιπέτεια που πέρασε ο Ολυμπιακός. Θέλουμε τρεις, τέσσερις κινήσεις ακόμη για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Περιμένουμε την απόφαση να βγει γιατί μας έχει πάει λίγο πίσω»

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τάκης Γιαννόπουλος τόνισε πως ήταν δύσκολο να χτίσουν μαζί με τον πρόεδρο και τον προπονητή μια ομάδα από την αρχή. «Κληθήκαμε να χτίσουμε μια ομάδα από το μηδέν μετά από την περιπέτεια που πέρασε ο Ολυμπιακός. Θέλουμε τρεις, τέσσερις κινήσεις ακόμη για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Ελπίζω οι τρεις Αργεντίνοι, ο ένας Ισπανός και ένα Βόσνιος που έχουμε αποκτήσει να προσαρμοστούν γρήγορα και να μας δώσουν το κάτι παραπάνω. Περιμένουμε την απόφαση να βγει γιατί μας έχει πάει λίγο πίσω».

Στην πρώτη προπόνηση ήταν οι ποδοσφαιριστές: Μάνουελ Ρόκα, Άγγελος Σταυράκης, Γιώργος Αβδελάς, Στέλιος Ανδρίκος, Κριστιάν Ντεβαλίς, Βαγγέλης Γκότοβος, Ματίας Μπολάτι, Άγγελος Κολημήτρας, Αλεχάντρο Κάσκιο, Δημητρης Κόμνος, Βαγγέλης Στουρνάρας, Ευθύμης Γουσούλης, Λουίς Ογιαρμπίντε, Θανάσης Μπόρας, Ντέλιμιρ Μπάγιτς, Γιώργος Ναουμίδης, Σπύρος Γόγολος, Αντόνιο Σάλας Κουίντα Ανέτε, Νίκος Κοτζαθανάσης, Παναγιώτης Κατσιαρός, Μανώλης Λιαπάκης.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελούν οι: Τεχνικός Διευθυντής: Τάκης Γιαννόπουλος, Προπονητής: Γιώργος Βαζάκας, Βοηθός Προπονητή: Αντώνης Μάνδαλος, Προπονητής Τερματοφυλάκων: Βαγγέλης Φιλιππής, Γυμναστής: Παντελής Παντελόπουλος, Φυσιοθεραπευτής: Στέφανος Βαρούτας, Βοηθός Φυσιοθεραπευτή: Γιώργος Λούμας, Φροντιστές: Μανώλης Κοτρώνης, Δημήτρης Τόρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΑ ΜΟΣΧΟΝΑ

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 16:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep