Logo
Print this page

«Όλα για να αλλάξουμε εικόνα»

Ο Ηλίας Σολάκης για τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διαγόρα.

Για τον αγώνα της Κυριακής 8/3, οπότε και ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει την ομάδα του Διαγόρα (13:00-Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης) μίλησε ο προπονητής του των "ερυθρόλευκων", Ηλίας Σολάκης, στο επίσημο site της ομάδας του.

«Το θετικό είναι ότι τα παιδιά άφησαν πίσω το παιχνίδι με τον Ιωνικό και όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ συγκεντρωμένα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου έχουν πολύ όρεξη για δουλειά και το δείχνουν καθημερινά στην προπόνηση και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Διαγόρα πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ο Διαγόρας είναι μια συμπαγής ομάδα που τρέχει αρκετά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα, θα είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και θα τα δώσουμε όλα γιατί χρειαζόμαστε μια νίκη τόσο για να αλλάξουμε την εικόνα μας μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, εικόνα που δεν μας αρμόζει, αλλά και για να αλλάξει η ψυχολογία μας» ανέφερε.

Με τις γνωστές απουσίες

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Διαγόρα στις 13:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης συνεχίστηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία προπόνηση το πρωί στη Νεάπολη και στην συνέχεια ο Ηλίας Σολάκης θα ανακοινώσει την αποστολή. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Νίκου Μπουτζίκου ενώ ανέτοιμος είναι και ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ ο οποίος ακόμα νιώθει ενοχλήσεις μετά τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα με την Καλαμάτα. Προληπτικά σήμερα δεν προπονήθηκε και ο Ηλίας Μακρυωνίτης καθώς τον ενοχλούσε μια μικρή ψύξη στην ωμοπλάτη.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 1 (οδός Ύδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 11.00.

Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους. Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

Last modified onΠαρασκευή, 06 Μάρτιος 2020 14:18
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr