Θρίλερ στο 93' στο ντέρμπι του Βόλου

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι του Βόλου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ροχάνο, με τη Νίκη να κρατάει το τρίποντο και το... -2 από την 2η θέση (ο Ιωνικός είχε ηττηθεί νωρίτερα στη Ρόδο από τον Διαγόρα) μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε εκείνο το λεπτό, ο Ράντι σέντραρε και ο Τσιάρας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 και δίνοντας το έναυσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να πανηγυρίσουν έξαλλα. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών δεν συγκρατήθηκαν και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Πέρα από τα δύο γκολ, το παιχνίδι είχε και δύο αποβολές. Στο 82' αποβλήθηκε ο σκόρερ της Νίκης Βόλου Ροχάνο και στο 89' ο Κουτσιανικούλης τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για "θέατρο".

Ολυμπιακός Βόλου (Βόκολος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος (40′ λ.τ Βασιλούδης), Φαζός, Τσιάρας, Κόλα (46′ Ρόκας), Σκοπελίτης (75′ Παπαϊωάννου), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρι, Ράντι.

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Αποστολίδης, Κάρδαρης, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης (63′ λ.τ Τσιμπούκας), Μπαλάφας, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία (84′ Βοσνιάδης), Κρουθ, Ροχάνο, Μπαταγίνι (70′ Μπιτσάκος).

Last modified onΣάββατο, 22 Φεβρουάριος 2020 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep