Πήραν βαθμό στο Βόλο τα Τρίκαλα (2-2)

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Football League, Ολυμπιακός Βόλου και Τρίκαλα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14'. Ο Πόζογλου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, και ο Κέρι με κεφαλιά ψαράκι από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση των Τρικάλων ήρθε πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις, ο Ριζογιάννης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, το οποίο προήλθε από χέρι του Βοσνακίδη μέσα στην περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στο σκορ στο β' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51'. Ο Γρηγορόπουλος έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Φαζός στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Φαζός... πήρε εκδίκηση για το αυτογκόλ, στο 74', καθώς ήταν ο παίκτης που διαμόρφωσε το τελικό 2-2, έπειτα από σέντρα του Κέρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Βοσνακίδης (67' Ναβαλόν), Φαζός, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Μητρόπουλος (58' Ράντι), Κουτσιανικούλης (79' Σκοπελίτης), Κέρι, Πόζογλου, Τσίτας

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου (79' Λώττας), Τεγούσης, Γρηγορόπουλος (71' Γιαννίτσης), Τσίπρας, Σταματής (89' Άλεξιτς)

Last modified onΚυριακή, 19 Ιανουάριος 2020 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep