«Θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τα Τρίκαλα.


Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς πρόκειται για ένα ντέρμπι, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά όσον αφορά του στόχους των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:

«Παίζουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας με μια ομάδα που είναι πρώτη από την αρχή του πρωταθλήματος και που βρίσκεται σε αυτή την θέση δίκαια γιατί είναι μια καλή ομάδα.

Εμείς προερχόμαστε από την εκτός έδρας ήττα στην Βέροια, αντίστοιχα τα Τρίκαλα έρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα και καταλαβαίνουμε όλοι ότι και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη όσο τίποτα άλλο.

Εμείς το θετικό είναι ότι παίζουμε στο γήπεδο μας και ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ναι μεν θέλουμε πάντα να κερδίζουμε αλλά στην έδρα μας ένας λόγος παραπάνω.

Σίγουρα παίζουν δύο ομάδες που μην ξεχνάμε έχουν τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα με 19 γκολ και οι δύο και αυτό δείχνει τα επιθετικά ατού που έχουν και οι δύο ομάδες αλλά και τον προσανατολισμό τους αν και εγώ πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι πολλά θα κριθούν στην άμυνα και πόσο θα καταφέρει η κάθε άμυνα να εξουδετερώσει τα επιθετικά ατού της άλλης ομάδας. Εμείς θα κοιτάξουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και πιστεύω ότι την Κυριακή θα δούμε όλοι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο απέναντι σε μια ομάδα επαναλαμβάνω που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep