Logo
Print this page

Τεσσάρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέτριψε με 4-1 τον Ασπρόπυργο για τη 14η αγωνιστική της Football League.

Ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Καβάλα. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, τον οποίο συνέτριψε με 4-1, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 14', με πλασέ του Τσίτα από πάσα του Μητρόπουλου. Το 2-0 έγινε στο 31' με κεφαλιά του Τσιάρα. Οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 59'. Αξιοποίησε τη σέντρα του Μπουτζίκου και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ασπρόπυργος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 87' με σουτ του Ζαχαρού, που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είπαν και την τελευταία λέξη. Στο 91' ο Κουτσιανικούλης ανατράπηκε από τον Λογοθέτη και ο Ντούνης δεν αστόχησε από την άσπρη βπύλα, γράφοντας το τελικό 4-1.

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 14' Τσίτας, 31' Τσιάρας, 59' Κουτσιανικούλης, 91' Ντούνης - 87' Ζαχαρός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Τσιάρας (80' Ρόκας), Μητρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ράντι (58' Κέρι), Πόζογλου (70' Ντούνης), Τσίτας.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παναγόπουλος, Σταγάκης, Ζώνας, Λογοθέτης, Νικολάου, Νικολακάκης, Γκατζολάρι (83' Τάμπας), Κάκκο (76' Ζαχαρός), Ζγκούρι, Σρέσκοβιτς, Φράγκος (27' Πίντο).

Διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τυριακίδης (Μακεδονίας), Νίκζας (Λάρισας)

Last modified onΣάββατο, 04 Ιανουάριος 2020 17:35
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr