«Να μπούμε με το δεξί»

Σύνθημα νίκης για τον Ολυμπιακό Βόλου από τον Σούλη Παπαδόπουλο ενόψει Ασπροπύργου.


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο site των ερυθρόλευκων εν όψει του πρώτου αγώνα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Football League. Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 (15:00) ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Ασπρόπυργο στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Καλή Χρονιά με υγεία! Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην ομάδα μας και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και στους φιλάθλους μας!

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, η ομάδα πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν το κρύβω πως προβληματίζομαι λίγο με την διακοπή γιατί ο αγώνας είναι πολύ κοντά, ωστόσο φροντίσαμε να κάνουμε το φιλικό παιχνίδι με τον Σαρακηνό την περασμένη Κυριακή, ξεκινήσαμε και άμεσα τις προπονήσεις οπότε πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι το Σάββατο. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις, ειδικά μετά και τις προσθήκες που έγιναν από την διοίκηση στο ρόστερ, με παίκτες εγνωσμένης αξίας που είναι έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος στην Super League 2.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Ασπρόπυργο μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, με έναν πολύ έμπειρο προπονητή, ίσως τον πιο έμπειρο στην συγκεκριμένη κατηγορία, οπότε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας.

Βέβαια θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να γεμίσει το γήπεδο στον πρώτο αγώνα για το 2020 και μαζί να καταφέρουμε να «μπούμε με το δεξί» στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιανουάριος 2020 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep