Ήττα με κάτω τα χέρια

Ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε με 6-0 από τον Πανιώνιο και είπε «αντίο» στο Κύπελλο.

Μετά την ήττα με 0-3 στο Αλκαζάρ, ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε και δεύτερη ήττα από τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου και αποκλείστηκε από τη φάση των 16. Ο τερματοφύλακας Μακρυωνίτης προχώρησε σε μια σειρά από αποκρούσεις και αν δεν ήταν αυτός, το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το 1-0 έγινε στο 2' με κεφαλιά του Δούμτσιου, ενώ το 2-0 στο 21' με εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Τσιλούλη. Στο 25' ήρθε το 3-0, με κεφαλιά του Τσιλούλη μετά απο κόρνερ του Μιλόγεβιτς. Οι γηπεδούχοι στο 28' είχαν δοκάρι, σε εκτέλεση φάουλ του Μιλόγεβιτς.

Το χατ τρικ για τον Τσιλούλη έγινε στο 53', όταν πήρε τη μπάλα από πάσα του Εμμανουηλίδη και με πλασέ έκανε το 4-0. Τον δείκτη του σκορ στο 5-0 ανέβασε ο Καμαρά με κεφαλιά στο 73', ενώ το τελικό 6-0 σημειώθηκε στο 89' με κεφαλιά του Παπανικολάου.

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ν. Παπαβασιλείου): Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου (46' Μίκο), Κιάκος, Εμμανουηλιδης (67' Παπανικολάου), Δούμτσιος, Γρίβας, Τσιλούλης (57' Καμαρά), Μιλόγεβιτς, Ρέτσος, Ρέντζας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σ. Παπαδόπουλος): Μακρυωνίτης, Πριόνας, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Κόλα, Ρόκα, Κουτσιανικούλης (87' Μπουκαλάτι), Κλεμέντ (59' Σκοπελίτης), Δεινόπαπας (54' Καρακώστας), Τσίτας

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep