Logo
Print this page

«Παράπονα από τη διαιτησία, όχι τη Football League»

Διευκρινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου για τον στόχο των διαμαρτυριών της.

Με τη διαιτησία του αγώνα με τον Ιωνικό τα έχει ο Ολυμπιακός και γι' αυτό εξέδωσε ανακοίνωση. Με νέα τοποθέτηση, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν έχει παράπονα από τη Football League και τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καταδικάζει το διαιτητικό τρίο της συνάντησης με τον Ιωνικό, για τις αποφάσεις που έλαβαν στη διάρκεια του αγώνα και στέρησαν από την ομάδα μας αυτό που πραγματικά άξιζε στο γήπεδο.

Τονίζουμε και ξεκαθαρίζουμε τόσο στην Football League, όσο και στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ, πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας «κλέβει» αυτό που πραγματικά δικαιούμαστε στο γήπεδο. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας στερεί, αυτό που με πολύ κόπο και πολύ κόστος καταφέραμε, δηλαδή να γεμίσουμε το γήπεδο με κόσμο. Αυτό δεν εξαγοράζεται με όλα τα εκατομμύρια του κόσμου.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αποφάσεις του διαιτητικού τρίο οφείλονταν σε ανθρώπινο λάθος και δεν προήλθαν από κάποια σκοπιμότητα. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε να μην επαναληφθούν παρόμοια λάθη καθώς μετά θα είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε διαφορετικά.

Διασαφηνίζουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πως η αναφορά στην Football League στην σχετική ανακοίνωση για το διαιτητικό τρίο του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός είναι στο πλαίσιο της ενημέρωσης της διοργανώτριας αρχής για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να προσάψουμε ευθύνες προς την Football League που άλλωστε δεν της αναλογούν.

Σε κάθε περίπτωση τόσο η Football League εν γένει όσο και ο πρόεδρος κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουμε το καλύτερο δυνατό πρωτάθλημα».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr