«Είναι άδικο για τον ιδρώτα μας»

Απογοητευμένος από τον τρόπο, με τον οποίο ο Ιωνικός στέρησε δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό Βόλου, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τον προπονητή μου. Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε ότι όχι μόνο μπορεί να ανέβει κατηγόρια αλλά να πάρει και το πρωτάθλημα. Ογδόντα επτά λεπτά πήγαν δυστυχώς τσάμπα, γιατί ο διαιτητής είδε ένα πέναλτι. Δυστυχώς για το ποδόσφαιρο αντί να πάμε μπροστά, πάμε προς το χειρότερο. Αν ήταν αυτό σήμερα πέναλτι με τη Νίκη Βόλου ήταν και αποβολή! Δε γίνεται σε όλα τα παιχνίδια να είμαστε καλοί. Σήμερα δείξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ τους 3 βαθμούς και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Νομίζω ότι με αυτό το πρόσωπο δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, πήραμε το βαθμό και το ξεχνάμε. Δεν αφήσαμε τον Ιωνικό να φύγει αλλά δεν τον πλησιάσαμε κιόλας. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό για την αξιόλογη πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα και από αύριο ξεκινάμε να δουλεύουμε για το παιχνίδι της Κυριακής.

Είναι άδικο για τον ιδρώτα μας. Οταν λέω άδικο, εννοώ άδικο. Έτυχε να είναι ο Ιωνικός εδώ τώρα, την προηγούμενη ήταν η Νίκη Βόλου στη συνέχεια μπορεί να είναι κάποια άλλη ομάδα. Είναι άδικο, τι να συζητάμε τώρα. Ας το ξεχάσουμε κι ας προχωρήσουμε. Έχει μεγάλο δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, εμείς θα κοιτάμε την δουλειά μας και θα κάνουμε αυτό που μπορούμε».

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep