Logo
Print this page

«Δεχόμασταν τηλεφωνήματα πριν το ματς με τον Ιωνικό»

Έξαλλος ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος, στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ιωνικό (1-1).

Ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας, ο οποίος αποβλήθηκε στη φάση του πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Ιωνικός στο τέλος του αγώνα, τα είχε τόσο με τον διαιτητή της αναμέτρησης, όσο και με τους οπαδούς της αθηναϊκής ομάδας, ενώ κατήγγειλε τηλεφωνήματα, που τον καλούσαν να μην παίξει αυτό το παιχνίδι...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα υπήρχανε πολλοί λόγοι που έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ο πρώτος είναι ότι ερχόμασταν από μια ήττα στο τοπικό ντέρμπι από τη Νίκη Βόλου και το καλύτερο φάρμακο στο ποδόσφαιρο είναι να επιστρέφεις στις επιτυχίες. Ο δεύτερος ήταν ότι θέλαμε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, με τον τόσο κόπο που έχουμε κάνει από τον καιρό που έχω αναλάβει εγώ με τα παιδιά και ο τρίτος λόγος το ότι παίζαμε με μια ομάδα που αν κερδίζαμε, τότε θα είχε σε 5 παιχνίδια 4 νίκες, όπως ακριβώς θα είχαμε και εμείς. Έχοντας 12 πόντους θα ήταν σαν να είμαστε πρώτοι.

Αγωνιστικά νομίζω ότι σήμερα υπήρχε μόνο μια ομάδα μέσα στο γήπεδο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ερχόταν από μεγάλο αποτέλεσμα στην έδρα του, από μια ανατροπή, κάτι που έκανε και σήμερα ισοφαρίζοντας στο τέλος δείχνοντας ότι δεν παρατάει τα παιχνίδια. Με τη Νίκη Βόλου ήμασταν μέτριοι αλλά δε μας δώσανε καθαρό πέναλτι και δεν είπαμε τίποτα. Υπολογίστε ένα πόντο, υπολογίστε ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει μετά γιατί υπήρχε χρόνος, ενώ ήταν και δεύτερη κίτρινη για τη Νίκη.

Σήμερα ο διαιτητής δε μας μετράει κανονικό γκολ του Σκοπελίτη, όπου η μπάλα πέρασε τη γραμμή και δίνει ένα πέναλτι που έψαχνε να το δώσει… από την Αθήνα που ερχότανε! Σκεφτόταν πότε θα γίνει κάποια φάση για να το δώσει και απορώ γιατί δίνει πέναλτι και έρχεται να βγάλει κίτρινη σε μενα; Τι ήθελε να δικαιολογήσει; Τέλος πάντων συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού. Τι να πω όμως εγώ στους ποδοσφαιριστές μου για αυτά τα 5 παιχνίδια που είμαστε μαζί; Τι να πω για τον κόσμο που πανηγύριζε λες και πήραμε το πρωτάθλημα; Ο κόσμος ξέρει από ποδόσφαιρο. Σήμερα όλη μέρα λέγανε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα χάσει, δεχόμασταν τηλέφωνα, μας λέγανε έχετε χάσει τι πάτε να παίξετε.. Στην Ελλάδα ζούμε.

Έχω γεννηθεί στον Πειραιά και ότι λέω το εννοώ, δεν έχει να κάνει με τον Ιωνικό όλο αυτό. Όλος ο Βόλος με βρίζει γιατί εγώ είπα να μπούνε μέσα οι φίλαθλοι του Ιωνικού. Εγώ άφησα τα δύο λεωφορεία να μπούνε μέσα και από τη στιγμή που μπήκανε βρίζανε την μητέρα μου την πεθαμένη! Καλά να πάθω, αλλά δε θα με κερδίσουν εμένα έτσι. Εγώ είπα στον Τσιμπανάκο σε παρακαλώ άσε τα παιδιά να μπούνε μέσα, να γίνει ωραία ατμόσφαιρα και αυτοί από το λεπτό που μπήκαν βρίζαν τη μάνα μου. Καλά να πάθω. Δεν αγγίζει τον Ιωνικό όλο αυτό, το ξεκαθαρίζω.

Αγωνιστικά θεωρώ ότι το παιχνίδι έπρεπε να είναι 2 ή 3-0 στο ημίχρονο και άλλα τόσα στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι έληξε 1-1 και είδατε όλοι το γιατί. Δεν κλαίγομαι γιατί έτσι έχω μάθει. Θα ήμασταν πολύ κοντά στον Ιωνικό, όμως τώρα κατάφερε να κρατήσει την απόσταση απο μας. Βέβαια όπως είδα τα παιχνίδια σήμερα θα έχει πολύ δρόμο ακόμα για όλες τις ομάδες. Έχουμε τρία παιχνίδια εκτός έδρας τώρα, θα πρέπει να τα διαχειριστούμε και όταν τελειώσουν να είμαστε στο σημείο που είμαστε τώρα. Με τον Διαγόρα το παιχνίδι δεν είναι καθόλου ιδιαίτερο για μένα, θα πάμε να κερδίσουμε με όλο το σεβασμό στο Διαγόρα».

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 20:18
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr